Κόσμος

Δυο ηλικιωμένοι το έσκασαν από οίκο ευγηρίας για ν’ακούσουν…metal μουσική

Διένυσαν απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων (!) προκειμένου να να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ metal μουσικής

Δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν μετά από έρευνες της αστυνομίας, αφού έφυγαν απροειδοποίητα από τον οίκο ευγηρίας, στον οποίο έμεναν για να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ metal μουσικής, όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ.

Το Wacken Open Air πραγματοποιήθηκε στην πόλη Wacken, στη βόρεια Γερμανία, από τις 2 έως τις 4 Αυγούστου 2018.

Σύμφωνα με τον δημόσιο ραδιοφωνικό σταθμό NDR, το προσωπικό του οίκου ευγηρίας όταν διαπίστωσε ότι οι δύο ηλικιωμένοι έλειπαν, ειδοποίησε την αστυνομία.

Τελικά και οι δύο άντρες βρέθηκαν στο φεστιβάλ, στις τρεις το πρωί, «αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι», όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Μέρλε Νόιφελντ.

Οι δύο ηλικιωμένοι διένυσαν απόσταση περίπου 40χλμ. περπατώντας και με μέσο μαζικής μεταφοράς από το Dithmarscher, στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν, όπου βρίσκεται ο οίκος ευγηρίας στο Wacken, κοντά στο Αμβούργο.

«Προφανώς τους άρεσε το Φεστιβάλ Metal», συνέχισε. «Από το προσωπικό αμέσως οργανώθηκε η μεταφορά τους με ταξί πίσω στον οίκο ευγηρίας», πρόσθεσε.

Φέτος στο Wacken Open Air Festival εμφανίστηκαν, μεταξύ άλλων οι Judas Priest, Danzig, Red Hot Chili Pipers και In Flames.

Στο Wacken Open Air, που θεωρείται η μέκκα των heavy metal και hard rock φεστιβάλ, φέτος υπήρξαν προειδοποιήσεις λόγω κινδύνου για πυρκαγιές και ανεμοθύελλες, καθώς συνεχίζεται το κύμα καύσωνα στην Ευρώπη.

ΑΠΕ

Back to top button