Καστοριά

60 χρόνια Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς διανύει φέτος τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του.
Στις όχθες της λίμνης Ορεστιάδας ,στη βόρεια πλευρά και σε ειδυλλιακό περιβάλλον βρίσκονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Εξήντα χρόνια ζωής ,χρόνια παραγωγικά διαρκούς προσφοράς και πολλών και μεγάλων διακρίσεων ,με συνέπεια να αναδείξει Ολυμπιονίκες όπως , την Χριστίνα Γιαζιτζίδου 3η Ολυμπιονίκη στον Λονδίνο το 2012 , τον Ιωάννη Χρήστου με παρουσία σε 3 Ολυμπιάδες αλλά και τον Παντελή Παπατέρπο και Κωνσταντίνο Δίτσιο. Επίσης έχει αναδείξει μεγάλο αριθμό παγκοσμίων πρωταθλητών,πρωταθλητών Ευρώπης και εκατοντάδων πανελληνιονικών.
Στόχος του Ομίλου δεν είναι μόνο η ανάδειξη πρωταθλητών στην κωπηλασία , αλλά η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων παιδίων θετικά και δημιουργικά ,ώστε να αναδειχτούν πρωταθλητές στο ήθος και στη μάθηση.Με αυτό τον τρόπο είναι βέβαιο ότι πλάθονται σωστοί και ικανοί πολίτες ,με κοινωνική προσφορά .
Ο αθλητισμός είναι και πρωταθλητισμός , αλλά πάνω απ όλα συμμετοχή , χαρά και υγεία.
Ο ΝΟΚ μπορεί να προσφέρει όλα αυτά , φτιάχνωντας πρώτα καλούς αθλητές ,ανθρώπους και έπειτα τους πρωταθλητές του αύριο .
Ελάτε να γνωρίσετε το άθλημα της κωπηλασίας απο κοντά στις εγκαταστάσεις του ΝΟΚ όπου καθημερινά αθλούνται δεκάδες κωπηλάτες(από 10 ετών και πάνω) με καθημερινές προπονήσεις .

Back to top button