ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αναχώρησε για Καστοριά ο ΑΡΗΣ

Με πλήρες ρόστερ και μεγάλη όρεξη, η αποστολή του ΑΡΗ αναχώρησε σήμερα για το Άργος Ορεστικό, εκεί όπου θα συνεχίσει την δουλειά εν όψει της νέας σεζόν. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Καστοριά, ο ΑΡΗΣ θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, στις 29/08.
Οι προπονήσεις της ομάδας, θα πραγματοποιούνται στο Δ.Α.Κ. του Άργους Ορεστικού και στο συγκεκριμένο Κλειστό, θα δοθεί και ο αγώνας με την Καστοριά. Η αποστολή των κιτρίνων, θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Limneon Resort & Spa”, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης και 5 χιλιομέτρων από το γήπεδο.

Στη διάθεση του Βαγγέλη Αγγέλου και των συνεργατών του βρίσκονται οι εξής παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Gary Bell, Boris Dallo, Gary McGhee, Lucky Jones, Michale Kyser, Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Η ομάδα μας θα κάνει σήμερα (23/08) το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση στο Άργος Ορεστικό, όπου είχε βρεθεί και πέρυσι και συγκεκριμένα στις 09/09/2017, για φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Παναθηναϊκό (φωτο).

allaboutaris.com

 

Back to top button