Ελλάδα

«Κάποιος έμπαινε στη wikipedia και άλλαζε την ηλικία μου συνέχεια»!

«Υπάρχει μεγάλο ταμπού με τις ηλικίες, δεν ξέρω αν είναι μόνο ελληνικό, αλλά σε όλο τον κόσμο αν ψάξεις να βρεις την ηλικία κάποιου ανθρώπου, θα την βρεις»

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη μιλώντας στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10» αναφέρθηκε στα τραγούδια της που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και απάντησε πως δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με έναν πιο εμπορικό καλλιτέχνη σε μια πίστα, καθώς δεν μπορούσε να υποστηρίξει σωστά αυτό που θα χρειαζόταν για τον κόσμο. «Επειδή είναι διαφορετικές οι συνθήκες, σε μια πίστα μεγάλη, ο κόσμος πάει για να ξεδώσει με έναν τρόπο, εγώ δεν το έχω αυτό, επειδή το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν θα το έκανα γιατί δεν μπορώ να το κάνω καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι συμβαίνει με την ηλικία της στο διαδίκτυο…

«Κάποιος έμπαινε στη wikipedia και μου άλλαζε την ηλικία. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Με έβαζαν πολύ μεγαλύτερη και το διορθώναμε, το ξαναδιορθώναμε, δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλο ταμπού με τις ηλικίες, δεν ξέρω αν είναι μόνο ελληνικό, αλλά σε όλο τον κόσμο αν ψάξεις να βρεις την ηλικία κάποιου ανθρώπου, θα την βρεις, δεν είναι κάτι κρυφό. Ξέρεις πόσο χρονών είναι η Jennifer Lopez, είναι 48 και είναι θεά. Εδώ είναι κρυμμένα και όλες ξεκίνησαν την καριέρα τους 12 ετών για να βγουν τα χρόνια», είπε η τραγουδίστρια, που σύμφωνα με αυτό που αναγράφεται σήμερα στη wikipedia είναι 41 ετών.

zappit.gr

Back to top button