ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εκδήλωση μνήμης στο Βίτσι (φωτογραφίες)

Επετειακή  εκδήλωση μνήμης από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο Βίτσι σήμερα το πρωί, για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Οπλίτες και Λοιπό Πληθυσμό της Πατρίδας μας, στις επιχειρήσεις 1946-1949, κατά τους αγώνες, για την ελευθερία του Έθνους μας.

3 Comments

  1. 38.000 αντάρτες και 8 .000 στρατιώτες το τίμημα στα πεδία των μαχών με αποκορύφωση το Βίτσι. Χιλιάδες οι Καστοριανοί που χάθηκαν ή εκπατριστηκαν. Η κυρία Βουλευτής και ο αξιότιμος πρώην βουλευτής εάν θέλουν να είναι χρήσιμοι στον τόπο, ας ανακηρύξουν μαρτυρικά όλα τα χωριά της Καστοριά, γιατί όντως είναι μαρτυρικά.
    Και κάτι που άπτεται της αγωγής και της παιδείας του καθενός: Σε μαρτυρικούς τόπους όταν βγαίνουμε φωτογραφία δεν γελούμε. Δεν προσφέρονται για φιέστα τούτοι οι χώροι.
    Και κάτι άλλο, για να αλλάξεις το μέλλον ενός τόπου αλλάζεις το παρελθόν που ακολούθησες. Η πόλη της Καστοριάς έχει δεν έχει 7.000 κόσμο με φθίνουσα πορεία

    Τα σέβη μου

  2. Καλό θα είναι να γιορτάζουμε γι αυτά που μας ενώνουν σαν λαό και όχι για αυτά που μας χωρίζουν.<

  3. πηγαν να φωτογραφηθουν απλα και μονο και να προσεγγισουν το ακροδεξιο ακροατηριο…τι και αν ειναι γιορτη μισους δεν τους ενδιαφερει

Back to top button