ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Αύριο Τετάρτη το “1ο Street Food Festival” από την Εταιρεία Αυτισμού Καστοριάς (ρεπορτάζ – βίντεο)

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ ν. Καστοριάς σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου το μέλος του Δ.Σ. κ. Χριστίνα Ευάγγελου και η επιστημονικά υπεύθυνη του κέντρου κ. Σοφία Κωτσοπούλου όπου και απηύθυναν κάλεσμα στους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στο φεστιβάλ φαγητού “1ο Street Food Festival” που θα λάβει χώρα στο προαύλιο χώρο του Κέντρου Ημέρας την Τετάρτη 29/8 το απόγευμα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο φεστιβάλ που διοργανώνεται στην περιοχή μας.
Στην τοποθέτηση της η κ. Κωτσοπούλου αναφέρθηκε στη σημασία της εκδήλωσης, διότι κατά τη διάρκεια της , οι επωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας θα μαγειρέψουν για όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί, θα διασκεδάσουν και θα παίξουν, δείχνοντας άμεσα την ευγνωμοσύνη τους για τη συμπαράσταση που έχουν δεχθεί όλο αυτό το διάστημα από την κοινωνία της Καστοριάς.
Παράλληλα, θα περάσουν το μήνυμα ότι τα άτομα με αυτισμό έχουν πολλές δυνατότητες και δεξιότητες και μπορούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο να κάνουν την ημέρα ξεχωριστή.

Πρώτο Φεστιβάλ Φαγητού – 1ο Street Food Festival

Τετάρτη 29/8

Στην πλατεία Νέας Ζούζουλης στους Μανιάκους

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα tablet Ηuawei!

Πρόγραμμα:

16.00-19.00 Βιωματικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους

19.00-21.00 Οι επωφελούμενοι του Κέντρου Ημέρας μαγειρεύουν για τα παιδιά!

https://www.youtube.com/watch?v=ZaDkMV-dbU0

Back to top button