ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Φιλική ήττα του ΑΣ Καστοριάς από τον Άρη (φωτογραφίες)

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά έδωσε ο Άρης, επικρατώντας με τελικό σκορ 73-48 

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, όπου προετοιμάζεται έδωσε χθες (28/08) ο ΑΡΗΣ. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και γι’ αυτό κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δοκίμασε κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για “ξεμούδιασμα” από τις δυνατές προπονήσεις, αυτών των ημερών που η ομάδα μας βρίσκεται στη Καστοριά.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Βεργίνη, Σλαφτσάκη, Φλιώνη, Χρηστίδη, Αγγέλου, BellDalloMcGhee, JonesKyserHarris, Βλάσιο.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 22-9, 14-10, 19-18

Το παιχνίδι παρακολούθησαν και τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ.

Ανακοίνωση του ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ:

Τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας (Παιδικό, Κορασίδες-Νεάνιδες, Εφηβικό) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φιλικό που έδωσε η ομάδα του ΑΡΗ στα πλαίσια της προετοιμασίας της με τον ΑΣ Καστοριάς στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού!

Οι αθλητές και αθλήτριες μας έζησαν από κοντά αυτή την μοναδική εμπειρία ,έχοντας την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την ιστορική αυτή ομάδα της Α1 κατηγορίας!

Ευχαριστούμε θερμά το επιτελείο της ομάδας και ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Βαγγέλη Αγγέλου για την τιμή που έκαναν στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου μας!

Φωτογραφίες από pressaris.gr και από ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

 

 

 

 

Back to top button