Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Ευτυχώς γλίτωσε από τα χειρότερα… (φωτο)

Παραλίγο σοβαρό ατύχημα θα είχε συμπολίτης μας, ο οποίος καταγγέλλει τις επικίνδυνες για τους ποδηλάτες, λακκούβες που υπάρχουν στις άκρες των δρόμων από χαράξεις των δρόμων για τα καλώδια εταιριών τηλεφωνίας. Σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του. 

“Πολλές φορές το έχουμε πει !
Ορίστε και που μου συνέβη απόψε !
Ποδηλατώντας τον γύρο της λίμνης και ερχόμενος από το Δισπηλιό στην Πέτρα, μπροστά από τον Αλεξίου ( Express Service ) με προσπερνάει μια νταλίκα λευκή μακριά, από αυτές που εφοδιάζουν τα μάρκετ και μετά από 3-4 δευτερόλεπτα ένας περίεργος αέρας με βγάζει από την πορεία, ώστε να μη μπορώ να αποφύγω τα βαθιά ρυάκια που άφησαν οι εταιρείες τηλεφωνίας τα τελευταία χρόνια στα δεξιά ΚΑΘΕ άσφαλτου.
Η εμπειρία απίστευτη!
Μπήκα και με τις 2 ρόδες μέσα με ταχύτητα πάνω από 40 χλμ. , αφού βγήκα, ξαναμπήκα μετά από 8-9 μέτρα …την ίδια στιγμή προσπερνούσε και ένα Ι.Χ.
Μπόρεσα να κρατήσω το ποδήλατο ίσως γιατί έχω κάνει πολλά χλμ. εκεί και επίσης έχω από τα καλύτερα λάστιχα .
* ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΏ ( και δεν ζητώ απλά ) να φτιαχτούν αυτά τα άθλια και επικίνδυνα σημεία του οδοστρώματος ώστε να ΜΗ χρειαστεί να πάθει κάποιος ποδηλάτης ή και μοτοσυκλετιστής ζημιά από την αμέλεια των υπευθύνων!”

Ακολουθεί η καταγγελία του Κώστα Χατζηφωτιάδη, για το ίδιο θέμα από τον Απρίλιο του 2013 (!) στο προσωπικό του μπλόγκ:

“ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ????

Αυτές οι λακκούβες προίκα των δρόμων της πόλης μας από τις εταιρείες τηλεφωνίας ,καθώς και τόσες άλλες, κινδυνεύουν να γίνουν αιτία σοβαρών ατυχημάτων ακόμα και θανατηφόρων ,αν μέσα πέσει ρόδα ποδηλάτη!!!

Επιτέλους οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν κάτι πριν θρηνήσουμε θύματα!

η συγκεκριμένη λακκούβα που βρίσκεται στη διασταύρωση των δρόμων που οδηγούν στα λύκεια και στη Χλόη (μπροστά σε μια καντίνα) είναι σε αυτή την κατάσταση τουλάχιστον ένα χρόνο!!”

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button