ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: Λεωφορείο για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Σεπτέμβρη 2018 στις 18.00 στο Άγαλµα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.

Η Κυβέρνηση εθελοτυφλώντας για τις ήδη ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, εφάρμοσε με ευλάβεια μνημόνια που υπέγραψε και ενίσχυσε με νέες δεσμεύσεις για πρόσθετα σκληρά και επώδυνα μέτρα, απειλώντας την Κοινωνία με πλήρη ισοπέδωση και συλλογική αφωνία, εξουδετερώνοντας τα μέσα συλλογικής δράσης των εργαζομένων και γκρεμίζοντας ταυτόχρονα ό,τι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις τους.

H Κρίση έχει λάβει μόνιμο χαρακτήρα στην ελληνική κοινωνία και έχει δυστυχώς εκτραπεί σε ανθρωπιστική.

 Το Eργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς οργανώνει  μετακίνηση  για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο, στις 09:00  το  πρωί του Σαββάτου 8 Σεπτέμβρη.

Η αναχώρηση θα γίνει από το πάρκινγκ  της  λαϊκής  αγοράς και το κόστος θα καλυφθεί από τo Eργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς.

Όσοι συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι  ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή  παρακαλώ να ενημερώσετε μέχρι  και την Παρασκευή 7/9 το μεσημέρι (13:00) στα τηλέφωνα: 2467027687, 6932353688.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ  Ε.Κ.Κ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓ. ΜΑΛΕΑΣ                                                     ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ    

Back to top button