Καστοριά

Φιλοζωικός Σύλλογος Καστοριάς: Απαραίτητη διευκρίνηση

Επειδή έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δεν έχουμε καμία σχέση με τον Ο.Π.Α.Κ.
Έχουμε υπό την προστασία μας πάνω από 300 ζώα…
Παρακαλούμε όποιος έχει την καλή διάθεση να μας δώσει τροφές για τα αδεσποτάκια μας, να τονίζει στα καταστήματα στα οποία πηγαίνει πως η τροφή είναι για τον “Φιλοζωικό Σύλλογο Καστοριάς”.
Σας ευχαριστούμε

Ο ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ιδρύθηκε στις 6-2-2002,φέρει αρ.πρωτοκόλλου 7/104.18/2002 και είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα..

Είμαστε μια ομάδα εθελοντών οι οποίοι βλέποντας πως στην πόλη της Καστοριάς οι εγκαταλείψεις των ζώων είναι συνεχόμενες και αυξάνονται καθημερινά αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε μια σελίδα- ομάδα κάνοντας με αυτό τον τρόπο μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ευζωία ανθρώπων και ζώων στην πόλη.
Σκοπός του συλλόγου ήταν και θα παραμείνει η αποφυγή των εγκαταλείψεων και κακοποιήσεων και όχι η περισυλλογή άλλων ζώων.

Έχουμε ήδη υπό την επίβλεψη μας σχεδόν 300 ζώα !!!
Αυτό σημαίνει πως οι εθελοντές μας έχουν ένα φοβερά επιβαρυμένο πρόγραμμα το οποίο έχει αντίκτυπο στις οικογένειες και στον εργασιακό τους χώρο.
Στην πορεία θα προσπαθήσουμε να σας συστήσουμε τα ζώα που είναι υπό την προστασία μας ……και που ξέρετε;
Ίσως μέσα σε κάποιο από αυτά βρείτε και τον δικό σας ανιδιοτελή -παντοτινό φίλο.

Είμαστε υπέρμαχοι της ιδεολογίας πως ” όλοι μαζί μπορούμε” βάζοντας ο καθένας το λιθαράκι του να δώσουμε λύσεις……….συνειδητοποιημένα,υπεύθυνα,με σεβασμό.
Οι τρόποι πολλοί……με τις ιδέες σας,τις απόψεις σας,με ενημέρωση ακόμη και με φιλοξενίες ζώων αν είναι εφικτό για κάποιους από εσάς αυτό.
Σε αυτή την ομάδα θέλουμε να ανήκουν εκείνοι που πονάνε με τον πόνο,την εξαθλίωση και την κακοποίηση των ζώων.

Φιλοζωικός Σύλλογος Καστοριάς

Back to top button