ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ξεκίνησε η προπώληση για το ο «3ο Kastoria Rock Overdose Festival» με OMEN!

Ξεκίνησε η προπώληση για το KASTORIA ROCK OVERDOSE FESTIVAL vol III με τους:
Omen (U.S.A.)
Terra IncΩgnita (GR)
Sense of Fear (GR)
HANGOV3R (GR)
Στο Prague Live Stage (Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς)
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Εισιτήρια στη τιμή των 12€ θα βρείτε στα παρακάτω σημεία:

• Prague Live Stage
• Δισκάδικο Μελωδία, Καστοριά
• Γερμανός, Διοικητηρίου 19, Άργος Ορεστικό

Στην είσοδο τα εισητήρια θα κοστίζουν 14€

Οι Πόρτες ανοίγουν στις 19:30

Πληροφορίες για τα συγκροτήματα:
ΟΜΕΝ, μία από τις ιστορικότερες μπάντες του Αμερικάνικου heavy/power metal που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στο ελληνικό κοινό. Με βασικό πυρήνα τον δαιμόνιο Kenny Powell και ανανεωμένο line-up, ίσως το καλύτερο των τελευταίων ετών και τον δικό μας Νίκο ‘Μύγα’ Αντωνογιαννάκη στα φωνητικά. Έρχονται στη χώρα μας τον Σεπτέβριο για μια σειρά εμφανίσεων στα πλαίσια της Alive Tour για να μας παρουσιάσουν το επερχόμενο ομότιτλο E.P. τους και φυσικά να παίξουν ζωντανά κομμάτια από όλη την δισκογραφία τους, και κυρίως την χρυσή διετία 84-86 (Battle Cry, Warning of Danger, The Curse).

Μαζί τους, στο πρώτο σκέλος της ελληνικής περιοδείας, οι Terra IncΩgnita. Με ηγέτη το χαρισματικό Νεοϋορκέζο front-man Billy Vass, οι Terra IncΩgnita είναι μια μπάντα που περπατάει σε μονοπάτια μιας πλειονότητας Metal ειδών και αποχρώσεων. Το συγκρότημα καταφέρνει να τα αναμειγνύει όλα μαζί ομαλά, δημιουργώντας ένα μοναδικό, χαρακτηριστικό ήχο που είναι ταυτόχρονα μελωδικός και γεμάτος από καλώς εννοούμενη επιθετικότητα. Έχοντας σαν βάση το κλασσικό μελωδικό heavy Metal, η ανάμειξη επικών και ατμοσφαιρικών στοιχείων ενισχύεται και βελτιώνεται με την προσθήκη ‘σκοτεινών’ και λυρικών θεμάτων σε όλες τις συνθέσεις τους.
Στις 24 Νοέμβρη 2017, κυκλοφόρησαν τη νέα δισκογραφική δουλειά τους «Fragments of A Ruined Mind” από την νέα δισκογραφική εταιρεία Symmetric Records του Bob Katsionis, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο σε όλο τον κόσμο.

Τη συναυλία ανοίγουν οι Κοζανίτες Sense Of Fear με το υπέροχο ντεμπούτο άλμπουμ τους στις αποσκευές τους και οι Καστοριανοί heavy metallers Hangov3r!

Περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα!

 

 

Back to top button