ΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Ένα μεγάλο μπράβο στον συμπολίτη μας (βίντεο – ρεπορτάζ)

Τον καλλωπισμό της γειτονιάς του έχει αναλάβει ο συμπολίτης μας και πρώην δημοτικός σύμβουλος Καστοριάς κ. Λευτέρης Ζυμπίδης. Ο κ. Ζυμπίδης εθελοντικά, στο πάρκο της οδού Τσόντου Βάρδα,  εκτός από την καθαριότητα, έχει φυτέψει λουλούδια, καλαμπόκια και κολοκυθιές. “Ν’ αγκαλιάσουμε τη γειτονιά μας. Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο. Προσπαθώ να δώσω ένα μήνυμα σε όλους. Να προσέχουμε τη γειτονιά μας όπως το σπίτι μας. Είναι η ζωή μας” αναφέρει μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της Ελένης Ψωμαδάκη από το δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ1.

 

One Comment

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στο αγαπητό φίλο Λευτέρη και θα πρέπει όλοι μας να ακολουθήσουμε λίγο-πολύ, η έστω όσο μπορούμε, το παράδειγμά του.
    Το ίδιο έχω να πω και για έναν κύριο, του οποίου το όνομα δεν γνωρίζω, τον οποίο βλέπω για αρκετά χρόνια να περπατάει στην νότια παραλία, κυρίως στη Λεωφόρο των κύκνων, με μία σακούλα στο χέρι και να μαζεύει πεταμένα χαρτιά από τα πεζοδρόμια.

    Όλοι λένε ότι μειώθηκε ο πληθυσμός μας και έγινε περίπου 10.000…
    Όλοι λένε ότι δεν βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση από από τον Δήμο.

    Εγώ δεν θα κρίνω τον Δήμο, αλλά θα έλεγα, ότι ακόμη και με 10.000 πληθυσμό, αν ο καθένας μας φύτευε ένα λουλούδι και μάζευε ένα πεταμένο χαρτί από το πεζοδρόμιο η την γειτονιά του, θα είχαμε +10.000 λουλούδια και -10.000 πεταμένα χαρτιά και η πόλη μας θα ήταν πολύ πιο ανθρώπινη.

Back to top button