Τιμητική εκδήλωση στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου για δωρητές (φωτογραφίες)

Τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, προς τιμή της μη κερδοσκοπικής Οργάνωσης «HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA» και του Σωματείου «Αντιμετώπισης Παιδικού τραύματος», που δώρισαν ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Ο εξοπλισμός:
* Μία κλίνη ανάνηψης νεογνών AMPLA 2085 FANEM LTDA,
* μία αντλία έγχυσης ογκομετρική του οίκου SINO MTD, μοντέλο SN-1500H,
* έναν Απινιδωτή Saver One D 360, joules με επαναφορτιζόμενη μπαταρία saver one D,
* ένα Απινιδωτή AED με οθόνη LCD. (με ένα ζεύγος ηλεκτρόδια ενηλίκων μιας χρήσης και παιδιατρικά ηλεκτρόδια ζεύγος μιας χρήσης με υποδοχή για εξωτερικό απινιδωτή, κατάλληλα για παιδιά από 1-8 ετών και βάρους μέχρι 25kg).
* ένα Μόνιτορ ζωτικών λειτουργιών SM 2000G ECG, NIBP, SpO2 (με 3 περιχειρίδες ενήλικα-παιδική-βρεφική και 3 αισθητήρες ενήλικα-παιδικό-βρεφικό),
* δύο νεφελοποιητές Happyneb II,
* ένα νεφελοποιητή Pari Boy Mobile S,
* ένα βρεφοζυγό seca mod 834 class III,
* μια φορητή ηλεκτρική αναρρόφηση AVVUVAC (WM 11700)
* έναν ασκό αναζωογόνησης Σιλικόνης μοντέλο WM 11101 του οίκου WEINMANN.
Το Σωματείο Αντιμετώπισης παιδικού τραύματος εκπροσώπησε η κ. Νίκη Ζολώτα, συντονίστρια των προγραμμάτων του Σωματείου ενώ τον Οργανισμό «HELLENIC INITIATIVE AUSTRALIA» η διακεκριμένη ογκολόγος ιατρός, Dr Zorbas Helen, μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, παραβρέθηκε ακόμη ο χειρούργος γιατρός David Gilent από το Σίδνεϊ.

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.