Όλα τα λεωφορεία που αναχωρούν από τον νομό Καστοριάς για τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη (ώρες αναχώρησης – προορισμοί)

 

Τα λεωφορεία που έχουν ανακοινωθεί από τον νομό Καστοριάς για τα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη αύριο Σάββατο 8/9

Δήμος Καστοριάς (για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου)
Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 από τα ΚΤΕΛ Καστοριάς θα αναχωρήσει λεωφορείο με προορισμό την Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται για το Μακεδονικό.
Πληροφορίες στο εξής τηλέφωνο : 6936901726 κ. Αποστολίδης Πέτρος.

Δήμος Άργους Ορεστικού (για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου)
Ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας θα διαθέσει ένα λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση όσων θέλουν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Σεπτεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.
Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Δημαρχείο στις 14:30.

Δήμος Νεστορίου (για το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου)
Ο Δήμος Νεστορίου θα διαθέσει ένα λεωφορείο για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Αναχώρηση από το Δημαρχείο στις 14:30.

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς (για το άγαλμα του Βενιζέλου)
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στο μεγάλο εργατικό και κοινωνικό συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 Σεπτέμβρη 2018 στις 18.00 στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει. Η αναχώρηση θα γίνει από το πάρκινγκ της λαϊκής αγοράς στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 8 Σεπτέμβρη και το κόστος θα καλυφθεί από τo Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καστοριάς.
Όσοι συνάδελφοι εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλώ να ενημερώσετε μέχρι και την Παρασκευή 7/9 το μεσημέρι (13:00) στα τηλέφωνα: 2467027687, 6932353688.

ΠΑΜΕ Καστοριάς (για την πλατεία Αριστοτέλους)
Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι, γυναίκες
ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους – Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 6μμ.
Λεωφορείο θα φύγει 14:00 από τον χώρο του παζαριού. Τηλέφωνο:6981030670

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Γούνας (για την πλατεία Αριστοτέλους)
Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους, εργαζόμενες, άνεργους, άνεργες, πιο μαζικά και αποφασιστικά να οργανώσουμε την πάλη μας, να δυναμώσουμε τον αγώνα για να ανακτήσουμε όλα αυτά που χάσαμε.
Αναχώρηση  λεωφορείου από Καστοριά Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 14:00  από τη Λαϊκή Αγορά.