Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τι λέει το ζευγάρι για την αγωγή στη θορυβώδη οικογένεια

Τι λέει ο δικηγόρος του ζευγαριού που έκανε αγωγή στην οικογένεια για τη φασαρία των παιδιών. Το πρόστιμο των 300 ευρώ και η προσωποκράτηση.

Θύελλα συζητήσεων έχει προκαλέσει η απόφαση δικαστηρίου στη Θεσσαλονίκη, με την οποία επιβάλλεται σε πολύτεκνη οικογένεια στο Φάληρο πρόστιμο 300 ευρώ το οποίο θα πληρώνει στους γείτονες της κάθε φορά που τα παιδιά της κάνουν φασαρία, καθώς και το μέτρο της προσωποκράτησης για 30 ημέρες.

Διαβάστε: Πρόστιμο 300 ευρώ κάθε φορά που τα παιδιά κάνουν φασαρία

Της απόφασης, η οποία εκδόθηκε την Άνοιξη του 2018, είχε προηγηθεί η άσκηση ένδικων μέσων από ζευγάρι, το οποίο διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με την πολύτεκνη οικογένεια στην περιοχή του Φαλήρου.

Τα όσα βίωνε το ζευγάρι, εδώ και δύο χρόνια, στο διαμέρισμά του από τον θόρυβο που προκαλούσε η οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά – ηλικίας 12, 10 ετών και δίδυμα 5 ετών-  περιγράφει, μιλώντας στη Voria.gr, ο δικηγόρος του Δημήτρης Σερέφας. Σύμφωνα με τον κ.Σερέφα, «δεν πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση αλλά για ένα μέτρο που προβλέπεται σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, όταν παραβιάζεται αυτή η διάταξη του νόμου».

Διαβάστε την συνέχεια στο voria.gr 

Back to top button