ΑθλητικάΚαστοριά

Γ’ Εθνική: Βατή αρχή κόντρα σε νεοφώτιστους – Οι αγώνες του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας

Στην Άρτα ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, που στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο Φλωριάδας Άρτας.

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν θεωρητικά βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημά τους, καθώς την δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχθούν στην Καστοριά, τα επίσης νεοφώτιστα Γρεβενά Αεράτα.
Την τρίτη αγωνιστική το συγκρότημα του Θεόδωρου Βόλτση θα εκδράμει στην Ναύπακτο να αντιμετωπίσει τον «πρωτάρη» Ναυπακτιακό Αστέρα, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις.

Αρχικά, κόντρα στον Θρίαμβο Σερβιανών, που εκπροσωπεί τα Ιωάννινα, ενώ στη συνέχεια και στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής ο Μέγας Αλέξανδρος θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Κρόνο Αργυράδων, που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Κέρκυρας, αλλά ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές δαπανώντας πολλά χρήματα και ρίχνεται στο πρωτάθλημα με υψηλές φιλοδοξίες.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Καστοριάς έχουν τη δυνατότητα για ένα καλό ξεκίνημα, απέναντι σε ομάδες με κοινό στόχο την παραμονή, που θα δώσουν επίσης τις παρθενικές τους παραστάσεις στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής.

Από εκεί και πέρα, η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει τον περσινό πρωταθλητή Τηλυκράτη στην Λευκάδα, ενώ μετέπειτα φιλοξενεί στην ακριτική πόλη τον πάντοτε υπολογίσιμο Θεσπρωτό.

Την 9η αγωνιστική έχει οριστεί το τοπικό ντέρμπι απέναντι στον Μακεδονικό της Σιάτιστας, ενώ τη δέκατη ο Μέγας Αλέξανδρος θα αντιμετωπίσει το Σούλι στην Παραμυθιά.

Στη γειτονική Πτολεμαΐδα θα βρεθεί την 11η αγωνιστική, προκειμένου να βρει στο διάβα του τον Μακεδονικό Φούφα, ενώ την 12η θα εκτίσει το ρεπό του.

Τέλος, η αυλαία του πρώτου γύρου θα πέσει στην Κέρκυρα, απέναντι στη πανίσχυρη φέτος Λευκίμμη, η οποία ξόδεψε πολλά χρήματα αποκτώντας σημαντικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές και συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Αρχή στις 30, φινάλε στις 14 Απρίλιου
Όπως προαναφέραμε η πρώτη σέντρα για το νέο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 16:00, ενώ η τελευταία αγωνιστική θα γίνει στις 14 Απριλίου επίσης στις 16:00.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι αγωνιστικές θα διεξαχθούν Κυριακή με εξαίρεση την 5η, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 27 Οκτωβρίου, λόγο της 28ης Οκτωβρίου. Ακόμα έχει αποφασιστεί στις 10 Μαρτίου να υπάρχει

sentranews.gr

 

Back to top button