Σπιτική λεμονάδα
ΥΛΙΚΑ:
2 νεροπότηρα χυμό λεμονιού
2 1/2 νεροπότηρα ζάχαρη
3/4 νεροπότηρα νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζω στη φωτιά το νερό με την ζάχαρη και ανακατεύω μέχρι να λιώσει η ζάχαρη, κατεβάζω από τη φωτιά την κατσαρόλα και την αφήνω στην άκρη να κρυώσει..
Στην συνέχεια προσθέτω τον χυμό από τα στημένα λεμόνια, ανακατεύω, γεμίζω τα μπουκάλια και τα βάζω στο ψυγείο.
Όταν κερνάω την λεμονάδα, ρίχνω λίγο κρύο νερό αν την θέλω πιο νερουλή.
Καλή σας επιτυχία
Μαρία
ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Εάν το πρωί προσευχηθείτε όπως πρέπει, όλη η μέρα σας θα ευλογηθεί.