ΑθλητικάΚαστοριά

Τον Αμερικανό Ρασάντ Μπελ καλοβλέπει η Καστοριά

Τελικά ο Dominykas Domarkas δεν έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης που θα αγωνίζεται για τον ΑΣ Καστοριάς. Η ενσωμάτωσή του δεν ευδοκίμησε καθώς, ενώ είναι ένας πολύ καλός και δυνατός παίκτης, το στυλ του παιχνιδιού του δε ταίριαζε με αυτό που θέλει να δώσεις στη ανανεωμένη Καστοριά ο νέος προπονητής Νίκος Καραγιάννης.

Έτσι πέραν του ταλαντούχου Καραμανώλη του ΠΑΟΚ οι “γουναράδες” φέρεται να καλοβλέπουν την περίπτωση του Ρασάντ Μπελ, που φέρεται να μην “στεριώνει” στον Απόλλωνα Πάτρας, λόγω των προβλημάτων που φέρεται να υπάρχουν εκεί. Ξεκαθαρίζουν όμως πως θα ασχοληθούν μόνο σε περίπτωση που ο παίκτης φύγει από τους Αχαιούς.

Ποιος είναι ο Ρασάντ Μπελ

Παίκτης με πολλές εμπειρίες που έχει ταξιδέψει αρκετά τον κόσμο είναι ο Ρασάντ Μπελ (2,03 – 36 ετών).

Ο Αμερικανός με Ουγγρικό διαβατήριο, αποτελεί έναν εξαιρετικό σκόρερ, και αποτελεί ένα «πολίτη» του κόσμου, έχοντας αγωνιστεί σε έντεκα διαφορετικές χώρες σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική Βόρεια Αμερική). Εχει παίξει παλαιότερα σε Κολομβία (Guerreros), Φινλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Κορέα (ET Land Elephants), Φιλιππίνες (Globalport), Σουηδία, Ουγγαρία (Kormend και Szolnok), Ιράκ (Duhok), τη Δομινικανή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (Al Jazeera).

Αποφοίτησε από το Boston University το 2005 και θα είναι η 13η σεζόν του στο επαγγελματικό μπάσκετ, με την τελευταία να βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία όπου αγωνίστηκε για 4 παιχνίδια με την Titanes del Licey όπου είχε 18,5 πόντους και 3,8 ριμπάουντ.

Την τελευταία του παρουσία στην Ευρώπη την συναντάμε στην Ουγγαρία την σεζόν 2012-2013, όταν και αγωνίστηκε στην γνωστή μας Ζολνόκι έχοντας 11,5 πόντους και 5,2 ριμπάουντ, ενώ έδωσε το παρών και στο EuroChallenge αλλά και στην Αδριατική λίγκα.

Πέρσι αγωνίστηκε στην Ελλάδα με το Χολαργό και από τις 30 Αυγούστου είναι παίκτης του Απόλλων Πάτρας 

Με πληροφορίες από basketplus.gr  και basketa.gr

Επίσημο: Η Καστοριά απόκτησε τον πρώτο ξένο αθλητή στην ιστορία της!

Μετά το φιλικό, οδεύει προς Καστοριά ο Καραμανώλης του ΠΑΟΚ

 

Νίκος Καραγιάννης νέος προπονητής του ΑΣ Καστοριάς: “Είναι μία πρόκληση η φετινή χρονιά” (βίντεο)

 

Back to top button