Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Καστοριά: Έρχονται Γερμανοί επαγγελματίες του τουρισμού – Αιτήσεις για επιχειρηματικές συναντήσεις (πρόγραμμα – ποιοι θα έρθουν)

 

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας και τη συνδρομή της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN, υποδέχεται από τις 20 – 24/09/2018 ομάδα Γερμανών επαγγελματιών του τουρισμού με σκοπό την οργανωμένη και αποτελεσματική προβολή του τουριστικού δυναμικού της Δυτικής Μακεδονίας στην γερμανική τουριστική αγορά εναλλακτικών δραστηριοτήτων.

Τα μέλη της αποστολής κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή θα επισκεφθούν περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντες στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες ενώ θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν σε προγραμματισμένες ημέρες και ώρες με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες του τουρισμού αλλά και εκπροσώπους φορέων που επιθυμούν να προβάλουν το τουριστικό τους προϊόν ή τη δράση τους σε συγκεκριμένους τομείς που άπτονται της τουριστικής αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια απευθύνει πρόσκληση προς τις ενδιαφερόμενες τουριστικές επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της επιχειρηματικής αποστολής στην περιοχή, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο πρόγραμμα (παραρτήματα) και με βάση τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα των μελών της αποστολής.

Για την πληρέστερη παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος των επιχειρήσεων, κρίνεται απαραίτητη η ανάλογη προετοιμασία προτάσεων συνεργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Τουρισμού της έδρας, στο τηλέφωνο 2461351459 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε σύμφωνα με το πεδίο των ενδιαφερόντων σας και να αποστείλετε εγκαίρως την επισυναπτόμενη δήλωση συμμετοχής στη συνάντηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επισημαίνεται ότι για την πραγματοποίηση των συναντήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με το χρόνο παραλαβής της δήλωσης συμμετοχής.

Δήλωση συμμετοχής

 

 

 

Back to top button