ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

NOK: Διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας την Κυριακή στη μνήμη του Φίλιππου Κοσμά

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν παρουσία 300 περίπου αθλητών  

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς διοργανώνει διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας στη μνήμη του «Φίλιππου Κοσμά».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον κωπηλατικό στίβο του ΔΗ.ΝΑ.Κ., στην νότια παραλία, παρουσία 300 περίπου αθλητών από όλα τα μέρη της Βορείου Ελλάδας.

Η προσέλευση και συμμετοχή τόσο μεγάλου αριθμού αθλητών καθιστά τους αγώνες μια μεγάλη γιορτή για την κωπηλασία και τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Οι αγώνες ξεκινούν στις 9:00 π.μ. και ολοκληρώνονται περίπου στις 2:00 μ.μ.

Ταυτόχρονα με τους αγώνες θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στο χώρο των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΗ.ΝΑ.Κ., όπου όλοι οι φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς μπορούν να προσέρχονται προκειμένου να δουν από κοντά τους αθλητές και τις αποστολές, αλλά και να ενισχύσουν οικονομικά τον Όμιλο συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις, για τις οποίες υπάρχει η φιλοδοξία να αποτελέσουν ένα μεγάλο γλέντι, μια γιορτή για όλους όσους είναι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και εκτιμούν το σπουδαίο έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και την Ελληνική κωπηλασία γενικότερα.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

 

 

 

Back to top button