ΕλλάδαΚόσμος

Remastered η “Λίστα του Σίντλερ”

Για τις καινούργιες γενιές των κινηματογραφόφιλων, η Universal Pictures θα διανείμει από τον Δεκέμβριο remastered βερσιόν μιας από τις πιο εμπορικά επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών: της ταινίας «Η Λίστα του Σίντλερ».

Από τις 7 Δεκεμβρίου, σε επιλεγμένες αίθουσες σε ΗΠΑ και Καναδά – και στις αρχές του επόμενου χρόνου και σε αίθουσες σε όλον τον κόσμο – θα προβληθεί βερσιόν 4K Dolby Cinema και βερσιόν Dolby Atmos, για να τιμηθεί η 25η επέτειος της ταινίας.

«Με υπερηφάνεια φέρνουμε τη remastered “Λίστα του Σίντλερ”, μια από τις πιο σημαντικές ταινίες του 20ού αιώνα, σε μια νέα γενιά κινηματογραφόφιλων» τόνισε ο αντιπρόεδρος της NBCUniversal, Ρον Μέγιερ. «Το μάθημα ότι ένας άνθρωπος – κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας – μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι, σήμερα, τόσο σχετικό όσο ήταν και στο παρελθόν» πρόσθεσε.

Βεβαίως και θα υπάρξει καινούργιο τρέιλερ, βεβαίως και θα ξανακυκλοφορήσει η μουσική επένδυση της ταινίας (σύνθεση του Τζον Ουίλιαμς). Η δισκογραφική La-La Land Records ανακοίνωσε ότι θα επανεκδώσει το άλμπουμ με μουσικό υλικό που θα ακούσουμε πρώτη φόρα.

ΑΠΕ

Back to top button