ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Σε ρυθμό προπόνησης οι γυναίκες του Άρη 12-0 τον ΓΠΟ Καστοριάς (ρεπορτάζ – μέγα φωτορεπορτάζ)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Άργους Ορεστικού, μεταξύ των γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου ΓΠΟ Καστοριάς και Άρη Θεσσαλονίκης.
Στο παιχνίδι παρά την αφόρητη ζέστη παρακολούθησαν περίπου 150 φίλαθλοι, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανείς, μιας και ο Άρης είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με έντονο πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Ωστόσο, το τελικό σκορ 12-0 ίσως να αδικεί την ομάδα της Καστοριάς, η οποία θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μιας και είχε φιλότιμες προσπάθειες, ενώ αρκετά από τα γκολ που δέχθηκε, προήλθαν από αδράνεια και λάθη της άμυνας.
Οι κίτρινες στο σημερινό φιλικό είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ξεμουδιάσουν από τον έντονο ρυθμό των προπονήσεων, καθότι ήταν γι’ αυτές το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι τους, ενώ ο προπονητής χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες, βγάζοντας τα συμπεράσματα που προσδοκούσε, όσο αναφορά την κατάσταση που βρίσκονται οι αθλήτριές του.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του ΓΠΟ Καστοριάς, Χρήστος Καλύβας, είχε την ευκαιρία μέσα από αυτό το πολύ δυνατό φιλικό αγώνα, να προσπαθήσει όσο το δυνατόν να είναι η ομάδα του ανταγωνιστική, και να εντοπίσει τα λάθη των αθλητριών του, τα οποία ήταν κυρίως στην άμυνα, όπου δέχθηκε αρκετά αδικαιολόγητα γκολ, που είχε ως συνέπεια το σκορ να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ για την ομάδα του Άρη σημείωσαν η Παντελιάδου (4), Τσακλίδου (3) Dimitrievic (2), Γιάσνα (2), Χατζηνικολάου (1).

Back to top button