ΓούναΚαστοριά

Ελαφριά αύξηση τιμών στη δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs

Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs ξεκίνησε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου με την πώληση περισσοτέρων από 700 000 μινκ γουνοδέρματα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας υπήρξε επιλεκτικό ενδιαφέρον για τα κανονικής ποιότητας γουνοδέρματα, ενώ τα breeders και τα low grades πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% με οριακά υψηλότερες τιμές σε σύγκρισή με τις πρόσφατες διεθνείς δημοπρασίες.

Η προσφορά της δημοπρασίας Σεπτεμβρίου αποτελείται από τυπική συλλογή lowgrades, breeders και καλοκαιρινών γουνοδερμάτων, αλλά επίσης προσφέρθηκε μια περιορισμένη ποσότητα κανονικής ποιότητας γουνοδερμάτων.
Στην δημοπρασία παρευρίσκονται περισσότεροι από 300 αγοραστές από όλες τις κύριες αγορές, Κίνα, Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Κορέα και Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.
Η προσφορά περισσοτέρων από 600 000 Brown και Cross τύπων μινκ, είχε επιλεκτική ζήτηση για τις κανονικές ποιότητες. Τα Breeders και lowgrades πωλήθηκαν σε ποσοστό 100% σε τιμές ελαφρά υψηλότερες από τις πιο πρόσφατες διεθνείς δημοπρασίες.

Τα Silverblue και Sapphire mink πουλήθηκαν σε ποσοστό πλέον των 90% με καλή υποστήριξη από την Ρωσία με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τιμές κατά 5–10% σε σύγκριση με τα πρόσφατα ευρωπαικά επίπεδα τιμών.

Η δημοπρασία ολοκληρώνεται αύριο με την προσφορά 400.000 αλεπούδων

 sentranews.gr 

 

Back to top button