ΑθλητικάΚαστοριά

Πινγκ-Πονγκ: Πρεμιέρα με μια νίκη και μια ήττα για τους άνδρες του Κένταυρου στη Β’ Εθνική

Την Κυριακή 16/9/2018 πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη οι δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος.

Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ απαιτητικό και από ότι φάνηκε και από τις δύο πρώτες αγωνίστηκες αναμένεται να είναι και το πιο ανατρεπτικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, καθώς οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και οι αγώνες θα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” είναι νεοφώτιστος σε αυτήν την κατηγορία καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά στην διευρυμένη Β’ Εθνική και σαν πρωταρχικό στόχο έχει την παραμονή στην κατηγορία.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, η καστοριανή ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα του Ο.Ε.Α. Έδεσσας, όπου παραλίγο η πρεμιέρα να κρύψει έκπληξη για την καστοριανή ομάδα καθώς βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-0 στις νίκες, αλλά εν τέλει κατάφερε με τέσσερις συνεχόμενες νίκες να κερδίσει τον αγώνα με τελικό σκορ 4-2 στις νίκες. Στον δεύτερο αγώνα, ο Κένταυρος Καστοριάς αντιμετώπισε την ομάδα του Φάρου Αλεξανδρούπολης όπου εκεί γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 στις νίκες, χάνοντας πολλά σετ οριακά στις λεπτομέρειες, καθώς δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Αποτελέσματα:
Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”- Ο.Ε.Α. Έδεσσας: 4-2
Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”- Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης: 1-4

Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”: Γκιμουρτζίνας Αχ, Γκιμουρτζίνας Τρ, Γκιμουρτζίνας Ι, Τσεντεκίδης Χρ.

Βαθμολογία (2ης αγωνιστικής):
Α/Α Ομάδα Βαθμοί Νίκες Ήττες
1 Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας 4 2 0
2 ΠΑΣ Εχέδωρος Σίνδου 4 2 0
3 Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης 4 2 0
4 Αίας Εύοσμου 3 1 1
5 Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 3 1 1
6 Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” 3 1 1
7 Χ.Α.Ν.Θ. 3 1 1
8 Α.Σ.Ε.Α Βέροιας 2 0 2
9 Ο.Ε.Α. Έδεσσας 2 0 2
10 Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης 2 0 2
* Οι δυο πρώτες ομάδες πηγαίνουν μπαράζ για άνοδο στην Α2 Εθνική. Οι τρείς τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στο Α’ τοπικό Βόρειας Ελλάδας.

Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τους νεαρούς αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς είναι το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Κοζάνη στις 13-14/10/2018 .

για την καινούργια αγωνιστική περίοδο στις ακαδημίες του Α.Σ.Μ. Καστοριάς ”Ο Κένταυρος” . Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6951708639 & 6906263095

 

Back to top button