ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ημέρα γηπεδούχων η 2η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Ημέρα γηπεδούχων χαρακτηρίζεται και η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας pizza & barfood “η πάπια” της ΕΠΣ Καστοριάς, αφού στα 6 ματς που διεξήχθησαν, μόλις δύο από αυτά έληξαν ισόπαλα, ενώ απουσίαζε το «2».

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής το γεγονός ότι καμία ομάδα δεν κατάφερε να σημειώσει το απόλυτο (2 στα δύο), κι έτσι την κορυφή απολαμβάνουν τρεις ομάδες, η ΑΕ Γραμμοχωρίων, ο Γράμμος Μαυροχωρίου και ο Νταηλάκης, έχοντας από 4 βαθμούς.

Βαθμούς, γκολ, όχι όμως και τις εντυπώσεις, μοιράστηκαν στο γήπεδο των Μανιάκων Γραμμοχώρια και Μαυροχώρι, σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, που έληξε ισόπαλο 1-1.
Οι δύο ομάδες παρότι…. αντιπαθούν τις ισοπαλίες (σε 23 ματς μόλις 4 φορές ήρθαν ισόπαλοι), ενώ από το 2008 έχει να εμφανιστεί το «Χ» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, τελικά, σήμερα, έδωσαν ένα τέλος, σε αυτό το στατιστικό στοιχείο.
Ο Γράμμος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 17’ στην επανάληψη ήταν κυρίαρχος ισοφαρίζοντας σε 1-1 και με βάση τη συνολική του εικόνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε θα μπορούσε να αποδράσει με το διπλό, ενώ είχε και ένα δοκάρι, όπως επίσης θα μπορούσε και να χάσει στα ….χασομέρια, όταν τα ελάφια είχαν και αυτά ένα δοκάρι….

Φρένο στην αρνητική  παράδοση των τελευταίων τεσσάρων ετών (ισάριθμες ήττες) έβαλε ο Νταηλάκης στην αναμέτρησή του με την Δόξα Αμπελοκήπων, ο οποίος μάλιστα αν και ήταν πίσω στο σκορ (0-1), τελικά,  κατάφερε στη συνέχεια να κάνει την ανατροπή (2-1) και να πάρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Το σκορ της ημέρας στο πρώτο του επίσημο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου πέτυχε ο Παναργειακός, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 5-0 της Πενταβρύσου, διατηρώντας την πολύ θετική παράδοση (8-1-1).

Επίσης, με σύμμαχο την παράδοση (6-1-0), ο Ηρακλής Πολυκάρπης, επιβλήθηκε πολύ εύκολα με σκορ 4-0 του Κρόνου, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, όπως επίσης και η Ομόνοια Βογατσικού, στο πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος εντός έδρας, με τρία γκολ που πέτυχε στο α’ ημίχρονο, κόντρα στον ΑΟ Κάστωρ, πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Η έκπληξη της ημέρας, σημειώθηκε στο γήπεδο του Τοιχιού, όπου μετά από ένα δυνατό, νευρικό και με ένταση ματς, με η ΑΕ Βιτσίου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Δόξα Κορησού, ενώ, τέλος, ρεπό είχε η Αστραπή Μεσοποταμίας.

Tα αποτελέσματα :

Back to top button