ΑθλητικάΚαστοριά

Καλές εντυπώσεις άφησε η Καλλιθέα παρά την ήττα στο φιλικό με τον Αλμωπό Αριδαίας (φωτο)

Με ήττα ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών αγώνων ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, μετά τη σημερινή ήττα που γνώρισε στην Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό με σκορ 2-0.

Ήταν το τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι κυρίως πρώτο μέρος και να δείχνουν έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ενός λεπτού σιγή

Στην επανάληψη η ομάδα του Θόδωρου Βόλτση, ισορρόπησε τον αγώνα, και άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Χασάϊ είχε σου στο δοκάρι, και γενικότερα παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο, πανέτοιμο να ριχτεί την επόμενη Κυριακή στη μάχη του νέου πρωταθλήματος.

Σκόρερ του Αλμωπού ήταν οι Τσαβάρι στο 12’ και Μεντής στο 82’, ενώ και τα δύο τέρματα προήλθαν από καταπληκτικές ενέργειες του Κιουλτζόπουλου.

Διαιτητές: Κατεριάδης, Ταγκαλίδης, Ατζαμιδάκης.
ΑΛΜΩΠΟΣ (Γ.Τ υριακίδης):

Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαινατούδης, Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Γ.Ελευθεριάδης, Λ.Ελευθεριάδης, Πολύζος, Ιρικάρντι, Ιωάννου, Κάρτζιος.
Αγωνίστηκαν και οι Ξόμπλιος, Μυλωνάς, Μουσόνι, Στογιαννίδης, Μεντής, Μούλας, Ασλαμπάλογλου.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Θ. Βόλτσης):
Σίσκος, Τάσιος, Τζιόπρας, Μήνος, Λαδάς, Γκέκας, Ευαγγέλου, Αντωνιάδης, Χασάι, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Γρηγοριάδης, Κοκκινίδης, Καρανάσιος, Λουδοβάρης, Σιαραφέρας.

ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ
Μακεδονικός Φούφα – Μελίτη         4-0

Σιάτιστα Ερμής Αμυνταίου               1-1

Κοντόκαλι-Κρόνος Αργυράδων       0-10

Καναλάκι-Καραϊσκάκης Κ19            2-0

 sentranews.gr 

 

Back to top button