Κόσμος

Οι «Χοντρός και Λιγνός» επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη (trailer)

Ο Σταν Λόρελ και ο Ολιβερ Χάρντι, αλλιώς «Χοντρός και Λιγνός» όπως έμειναν γνωστοί στο ελληνικό κοινό, επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη.

Το υπέροχο δίδυμο της πρώιμης περιόδου του Χόλιγουντ με τα χαρακτηριστικά στρόγγυλα ημίψηλα καπέλα που μεγάλωσε πολλές γενιές επιστρέφει.

Μαζί πρωταγωνίστησαν σε 107 ταινίες, μεταξύ των οποίων βουβές, μικρού μήκους και μεγάλης διάρκειας. Το κινηματογραφικό ντουέτο γεννήθηκε το 1921 στην ταινία «Το Τυχερό Σκυλί».

Η ταινία «Σταν και Όλι» της BBC Films, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες το 2019.

Το σενάριο του Τζεφ Πόουπ παρακολουθεί (στη σκηνοθεσία ο Τζον Σ. Μπέιρντ) τους θρυλικούς «Χοντρό» και «Λιγνό» κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους περιοδείας στη Βρετανία και την Ιρλανδία το 1953. Ο Στιβ Κούγκαν και ο Τζον Κ. Ρέιλι έχουν αναλάβει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους οι: Ντάνι Χιούστον, Σίρλεϊ Χέντερσον και Νίνα Αριάντα.

Είναι χαρακτήρες με σάρκα και οστά, με ελαττώματα και αδυναμίες. Όλα όσα έκανα πηγάζουν από την αγάπη“, δήλωσε ο σεναριογράφος που επισήμανε ότι γνωρίζει πως έχει μεγάλη ευθύνη στο να φέρει αυτούς τους χαρακτήρες ξανά στην κινηματογραφική ζωή.

koutipandoras.gr

Back to top button