ΑθλητικάΚαστοριά

Νίκη εκτός ο Μέγας Αλέξανδρος 0-1 τον Α.Ο. Φλωριάδας στην πρώτη εμφάνισή του στη Γ’ Εθνική (ρεπορτάζ – αποτελέσματα – βαθμολογία – φωτο)

Μια πρώτη γεύση από τις δυσκολίες του νέου Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, ο οποίος ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, μετά την αγχωτική νίκη που πέτυχε στο γήπεδο του Κομποτίου Άρτας, επί της επίσης νεοφώτιστης στην κατηγορία Φλωριάδα με σκορ 0-1.
Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 10ο λεπτό, ο Τσαγκαλίδης δοκίμασε απευθείας φάουλ από μακριά, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
Οι «κυανοκίτρινοι» απάντησαν με γκολ, όταν στο 15ο λεπτό, ο διαιτητής Γιούργας έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Ζάχαρη, και ο Χασάι νίκησε τον Ψάρρα, γράφοντας το 0-1, σημιεώνοντας το παρθενικό γκολ της Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στο 25ο λεπτό, ο Μέγας Αλέξανδρος απείλησε για το 0-2, όταν ο Τσόπρας έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε κάπου και ο Γκέγκας πλάσαρε στην κίνηση όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Νέα μεγάλη φάση για τον Μέγα στο 34’ όταν ο Ψάρρας δεν έκανε καλή εκτίμηση σε σέντρα, η μπάλα έφτασε στο Χασάι, που σούταρε, προς το τέρμα με τον Τσιφλίδη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσία των νεαρών παικτών της ήταν αξιοπρεπής, με το σύνολο του Γιώργου Γιάννου να παρουσιάζεται αξιόμαχο, αλλά να δυσκολεύεται να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.
Ωστόσο, η Καλλιθέα ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη αξιόλογη φάση της επανάληψης, όταν στο 65’ ο Αντωνιάδης δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Ψαρρά.
Τρία λεπτά αργότερα, η Φλωριάδα απείλησε με γνώριμο για αυτή τρόπο, με τον Τσαγκαλίδη να δοκιμάζει νέο μακρινό φάουλ, όμως την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Κράτσιου.
Στο 76’ ο Κράτσιος με εντυπωσιακή απόκρουση εξουδετέρωσε επικίνδυνο φάουλ του Τσαγκαλίδη, διατηρώντας το 0-1.
Στο 80’, η Καλλιθέα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Αντωνιάδη Κ., ενώ τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε στο 86’ και ο Τσαγκαλίδης των γηπεδούχων, κι έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με  10 παίκτες.
Διαιτητής : Γιούργας Κων/νος (Κέρκυρας)  Βοηθοί : Σκορδίλης Θεοχάρης (Κέρκυρας) – Μιχαλάς Γεράσιμος (Κέρκυρας)
ΑΟ Φλωριάδας (Γιάννος) : Ψαρράς, Ζάχαρης, Γκανάρας, Αντωνιάδης, Τσιφλίδης, Κακιώνης, Τσελά, Γκίκα, Λεκάνης, Τσαγκαλίδης, Γκαναβίας (59′ Φελέκης)

Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας (Βόλτσης) : Κράτσιος, Τσόπρας (95′ Γρηγοριάδης), Τάσιος, Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας (85′ Ευαγγέλου), Μηλιάτης (90′ Νικολόπουλος), Γκέγκας, Αποστολίδης (72′ Αντωνιάδης Γ.), Αντωνιάδης Κ., Χασάι.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΟΥΦΑΣ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1 1
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΕΣ ΚΕΡΚ. 0 0
ΦΛΩΡΙΑΔΑ Μ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 0 1
ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΣΕΡΒΙΑΝΑ 1 0
ΑΕΡΑΤΑ ΓΡ. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 0 5
ΣΙΑΤΙΣΤΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1 2
ΛΕΥΚΙΜΗ  ΡΕΠΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 5 0 3
2 ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 2 1 3
3 ΚΑΝΑΛΑΚΙ 1 0 3
4 Μ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1 0 3
5 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1 1 1
6 ΦΟΥΦΑΣ 1 1 1
7 ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 0 0 1
8 ΑΡΓΥΡΑΔΕΣ ΚΕΡΚ. 0 0 1
9 ΛΕΥΚΙΜΗ 0 0 0
10 ΣΙΑΤΙΣΤΑ 1 2 0
11 ΦΛΩΡΙΑΔΑ 0 1 0
12 ΣΕΡΒΙΑΝΑ 0 1 0
13 ΑΕΡΑΤΑ ΓΡ. 0 5 0

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΛΕΥΚΙΜΗ ΦΟΥΦΑΣ
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
ΑΡΓΥΡΑΔΕΣ ΚΕΡΚ. ΚΑΝΑΛΑΚΙ
Μ.Α. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΕΡΑΤΑ ΓΡ.
ΣΕΡΒΙΑΝΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑ
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ
ΦΛΩΡΙΑΔΑ  ΡΕΠΟ

sentranews.gr

Back to top button