ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπα

Ακόμη μία νέα προπονήτρια στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με ακόμη μία προπονήτρια, την κ. Παρασκευή Σιαραφέρα. Έτσι αυτή τη στιγμή, μαζί με τον κ. Χασιώτη Βασίλη και την κα. Φιλιοπούλου Ιωάννα, η προπονητική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου ενδυναμώνεται τα μέγιστα και με την παρουσία της κας. Σιαραφέρα, με σκοπό την επάνοδό του στα ψηλότερα σκαλιά της Ελληνικής Κωπηλασίας.

Η κα. Σιαραφέρα ασχολείται από τα παιδικά της χρόνια με τον αθλητισμό. Στα 11 της χρόνια ξεκίνησε η ενασχόλησή της με το άθλημα της κωπηλασίας ως αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Το 2007 και 2008, για δύο συνεχόμενα έτη, βραβεύθηκε ως η καλύτερη αθλήτρια-μαθήτρια του Νομού Καστοριάς από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Για 6 συνεχόμενα έτη είχε Παγκόσμιες, Βαλκανικές και Πανελλήνιες διακρίσεις. Αποτέλεσε μέλος της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας για 4 έτη.

Στα 18 της χρόνια, σταμάτησε η ενασχόληση με το αγώνισμα της κωπηλασίας, σε επίπεδο πρωταθλητισμού, και ξεκίνησε η επιστημονική της ενασχόληση, σπουδάζοντας στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα την κωπηλασία.

Η κα. Σιαραφέρα θα ενταχθεί στο αγωνιστικό τμήμα του Ν.Ο.Κ., με την καθοδήγηση και συνεργασία του κ. Χασιώτη.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να καλωσορίσει την κα. Σιαραφέρα ξανά στον Όμιλο που την ανέδειξε και την έφτασε στα ψηλότερα σκαλιά της παγκόσμιας κωπηλασίας και να της ευχηθεί καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες.

 

 

 

 

Back to top button