ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Η ημερίδα του ΓΕΣ για την πρόληψη του καρκίνου (φωτογραφίες – βίντεο)

Επιστημονική ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 30/9 στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς για τη σημασίας της πρόληψης του καρκίνου. Την εκδήλωση που είχε τον τίτλο «Πρόληψη μια ενσυνείδητη πράξη»,διοργάωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΑΚΟΣ: Θεραπείας σώματος και ψυχής», στο πλαίσιο του Έτους Μέριμνας Προσωπικού 2018.

Ομιλητές:

Δρ. Δέσποινα Κατσώχη, Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος, πρόεδρος της ΑΚΟΣ, ανέπτυξε το θέμα: «Πρόληψη: μιά ενσυνείδητη δράση».
Φλώρα Σταυρίδη, Παθολόγος Ογκολόγος που μίλησε για το: «Πώς οι καθημερινές μας συνήθειες συμβάλουν στην εμφάνιση του καρκίνου».
Δρ. Σπύρος Γκούβαλης, Χειρουργός Ουρολόγος, που αναφέρθηκε στον «Ρόλο της πρόληψης στον καρκίνο του προστάτη» και ο
Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, που ανέπτυξε το θέμα: «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: αιχμή του δόρατος για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα».

Βίντεο: Οι χαιρετισμοί από τον Διοικητή του 15ου  Συντάγματος Πεζικού Συνταγματάρχη Χρήστος Σιόρεντα, την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και βουλευτή Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο.

https://youtu.be/qacZ0VBjmrk

 

Back to top button