ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η μεγάλη συναυλία των “The Three Tremors” στην Καστοριά (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βίντεο)

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου και η μέρα για τη μεγάλη συναυλία έχει φτάσει! Τρεις διάσημοι τραγουδιστές με απίστευτες φωνητικές δυνατότητες, είναι στη πόλη μας

Πρώτος και καλύτερος ο Tim “Ripper” Owens, η φωνή των JUDAS PRIEST (επί αρκετά χρόνια), ICED EARTH, YNGWIE MALMSTEEN, DIO DISCIPLES κ.α! Μαζί του ο τραγουδιστής των JAG PANZER και TITAN FORCE, Harry “The Tyrant” Conklin και η επίσης φωνάρα και εμπνευστής του όλου project Sean Peck μαζί με την μπάντα του, τους CAGE!

Ο κόσμος γέμισε το Prague Live Stage από νωρίς, και γύρω στις 22:15 οι τραγουδιστές με το project THE THREE TREMORS, έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή! Παρουσίασαν κομμάτια από τον επερχόμενο τους ομώνυμο δίσκο και επιτυχίες από τα συγκροτήματα από τα οποία περάσανε! Ο ήχος ήταν αρκετά καλός, η ανταπόκριση του κόσμου δυνατή και η απόδοση των μουσικών άψογη! Στα πιο πολλά τραγούδια ήταν και οι τρεις τραγουδιστές επί σκηνής και εναλλάσσονταν στο μικρόφωνο.

Το πρώτο κομμάτι που ακούσαμε από Judas Preist, ήταν το Burn In Hell, το οποίο φυσικά ερμήνευσε ο Ripper Owens και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού. Ο Sean Peck με τη σειρά του τραγούδησε το Hell Destroyer από τη μπάντα του, τους Cage και ο Tyrant Conklin το Black από την ιστορική του μπάντα Jag Panzer.

Το μεγάλο πάρτι ξεκίνησε με το Breaking The Law (το γνωστό κλασσικό άσμα των Judas Priest) όπου επικράτησε ΠΑΝΙΚΟΣ! Ένας οπαδός μάλιστα, από το Αγρίνιο (!!) ανέβηκε στη σκηνή, αγκάλιασε τον Ripper και έκανε stage diving! Στη συνέχεια ο Ripper ανέλαβε ρόλο κιθαρίστα, ακούσαμε για λίγο το Highway To Hell των AC/DC και στο καπάκι ολόκληρο το Living After Midnight, με τον κόσμο (που είχε φθάσει τους 150 σίγουρα) να το γουστάρει με την ψυχή του και να κουνιέται πάνω κάτω στο ρυθμό του τραγουδιού! Ακούσαμε και το Sentinel, πάλι από Priest ΑΛΛΑ εκεί που έγινε Ο ΧΑΜΟΣ ήταν στο Painkiller! Άψογη εκτέλεση και από τους τρεις τραγουδιστές με τον Ripper Owens να σκίζει το κομμάτι και έναν τρελαμένο ντράμερ να τα σπάει!

To live συνεχίστηκε και τελείωσε με άλλα νέα τραγούδια των Three Tremors. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και έμεινε στο χώρο για φωτογραφίες με τους τραγουδιστές, οι οποίοι ήταν καλοδιάθετοι και υπέγραψαν και cds, βινύλια και τα εισιτήρια της συναυλίας στον κόσμο και το πάρτι συνεχίστηκε με μουσικές επιλογές από τον Αντώνη Τρύφου. Η όλη συναυλία ήταν επιτυχημένη, όλοι ευχαριστημένοι και υπερήφανοι που είδαμε μουσικούς τέτοιας εμβέλειας στο χώρο μας! Και εις άλλα με υγεία!

Για το Rock Overdose,

Ζησης Πετκανάς
Φωτογραφίες: Γ. Καρακώστας – Ζησης Πετκανάς

Setlist:
INVADERS
WRATH
BULLETS
LAST SCREAM
BURN IN HELL (Judas Priest)
THE CAUSE
KING OF THE MONSTERS PIT
SONIC SUICIDE
HELL DESTROYER (Cage)
LUST
BLACK (Jag Panzer)
BREAKING THE LAW (Judas Priest)
LIVING AFTER MIDNIGHT (Judas Priest)
THE SENTINEL (Judas Priest)

ENCORE

PAINKILLER (Judas Priest)
SPEED TO BURN
THE THREE TREMOR

rockoverdose.gr

Back to top button