ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Όπερα στο ΤΕΙ – ΜΕΤ Live in HD: Αίντα του Βέντι (βίντεο)

  Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, παρουσιάζει για 8η συνεχόμενη χρονιά το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD” της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας, σε ζωντανή μετάδοση.

Η σεζόν 2018-19 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 στις 19:55 με την παρουσίαση της μυθικής Αΐντα του Giuseppe Verdi. Πρωταγωνιστεί μια από τις πιο φημισμένες σοπράνο του κόσμου, η θρυλική Anna Netrebko, στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της στις παραστάσεις του προγράμματος Live in HD. Η κορυφαία σοπράνο ερμηνεύει για πρώτη φορά τον ρόλο της Αΐντα στην Met. Πλάι της η εξίσου συγκλονιστική μέτζο – σοπράνο Anita Rachvelishvili στο ρόλο της αντίζηλού της, Άμνερις. Ο Aleksandrs Antonenko είναι ο πολεμιστής Ρανταμές και ο Nicola Luisotti θα ανέβει στο πόντιουμ της Met, σε αυτή τη μνημειώδη παραγωγή.

Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.

THE METLIVE IN HD”: ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ 8Η ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ «ΑΪΝΤΑ» ΤΟΥ VERDI

 ΣΑΒΒΑΤΟ 06/10/2018 ΣΤΙΣ 19:55

ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ “ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ

στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 954, που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2018, ισχύει για 15 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος, τηλ. 2467029638, e-mail: [email protected]) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Η παράσταση θα προβληθεί  με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Κοινωφελή Επιχείρηση  του Δήμου Καστοριάς Ορεστειάς.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων,  δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το www.metingreece.com ή ακολουθήστε τον επίσημο λογαριασμό MetinGreece στο Facebook.

One Comment

  1. Με 15 ευρώ ευρώ , την ίδια παράσταση στον ίδιο χρόνο τη βλέπει κανείς και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσ/νίκης και βέβαια , ” αναπνέει ” και τον χώρο του Μεγάρου !

    Μήπως τα 15 ευρώ είναι πολλά για το ΤΕΙ Καστοριάς .

    Επίσης με 7 ευρώ παρόμοια παράσταση , θα μπορούσε να δει κανείς και στο δικό μας σινεμά , στο Εμπορικό μας Κέντρο , καθισμένος σε κανονική μαλακή πολυθρόνα και με τον προσήκοντα κλιματισμό .

    Μήπως είναι πολλά τα 15 ευρώ για το ΤΕΙ Καστοριάς ; Χώρια που τον χειμώνα πρέπει κανείς να παίρνει κανείς και μια……..κουβέρτα μαζί του , γιατί συνήθως ο κλιματισμός δεν λειτουργεί .

    Όπως και να έχει , όσοι αποφασίσετε να πάτε , προσέξτε τα εισιτήριά σας να γράφουν πάνω τους το ποσό που πληρώσατε. Ο υπογράφων την προηγούμενη σεζόν πλήρωσε 30 ευρώ και όταν πια γύρισε σπίτι του ξεπαγιασμένος , διαπίστωσε ότι κρατούσε στα χέρια του δύο εισιτήρια των 7 ευρώ………..

Back to top button