Γίγαντες Καστοριάς με πέστο πιπεριάς, ελιές και λουκάνικο

Γίγαντες Καστοριάς σε μια πρωτότυπη συνταγή από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

95 λεπτά
Προετοιμασία: 15 λεπτά | Μαγείρεμα: 80 λεπτά | Μερίδες: 4 μερίδες

Υλικά για 4 μερίδες

  • 500 γραμ. Γίγαντες Καστοριάς
  • 2 λουκάνικα πρασάτα
  • 80 γραμ. ελιές σε ροδέλες
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 5 γραμμ. Κρόκος Κοζάνης
  • 1 κ.γ. Μπούκοβο
  • 80 ml ελαιόλαδο

Υλικά για το πέστο πιπεριάς

  • 6 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο ξίδι
  • 60 γραμ. καρύδια
  • Φρέσκα μυρωδικά κ.π. (ρίγανη-δυόσμος)
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 150 γραμ. Φέτα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 100 ml Ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr

 

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.