ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ισόπαλο το ντέρμπι – Καθολική επικράτηση των γηπεδούχων – Έξι ομάδες στη δεύτερη θέση! (αποτελέσματα – βαθμολογία – ρεπορτάζ)

 Η κορυφή δεν ζαλίζει τον Νταηλάκη. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας πέρασε αλώβητος και από το γήπεδο του Ηρακλή, ισοφαρίζοντας σε

2-2 στην εκπνοή του αγώνα (88’), την τοπική Πολυκάρπη στο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Pizza & Bar Food «Η Πάπια».
Έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Τσεμπερίδη, εξακολουθεί να παραμένει αήττητο και να απολαμβάνει την… μοναξιά της κορυφής με 8 βαθμούς, ενώ συνωστισμός επικρατεί στη 2η θέση, την οποία μοιράζονται έξι ομάδες με 7 βαθμούς.
Στα άλλα ματς της ημέρας η ΑΕ Γραμμοχωρίων «έσπασε» την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών, πανηγυρίζοντας, παράλληλα, το πρώτο τρίποντο εντός έδρας (3-0) την Δόξα Αμπελοκήπων, ενώ το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Παναργειακός επικρατώντας 4-0 του Κρόνου, σε ένα ματς, όμως, όπου τα τρία τελευταία γκολ επιτεύχθηκαν μετά το 75’.
Το απόλυτο εντός έδρας (δύο στα δύο) διατήρησε η Ομόνοια Βογατσικού μετά τη νίκη της (1-0) επί της ΑΕ Βιτσίου, ενώ ευρεία νίκη πέτυχε και η Αστραπή Μεσοποταμίας (4-1) την Πεντάβρυσο.
Τέλος, στο Μαυροχώρι, χρειάστηκε να περάσουν 14 ολόκληρα χρόνια για να βάλει «φρένο» στην κακοδαιμονία ο τοπικός Γράμμος, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά, έκανε την ανατροπή επικρατώντας σκορ 3-2 του μαχητικού Κάστορα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Αστραπή Μεσοποταμίας – Πεντάβρυσος 4-1
Γράμμος Μαυροχωρίου – ΑΟ Κάστωρ 3-2
Παναργειακός – Κρόνος 4-0
ΑΕ Γραμμοχωρίων – Δόξα Αμπελοκήπων 3-0 (φωτο)
Ομόνοια Βογατσικού – ΑΕ Βιτσίου 1-0
Ηρακλής Πολυκάρπης – ΑΣ Νταηλάκης 2-2
Ρεπό: Δόξα Κορησού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1 ΑΣ Νταηλάκης 8
2 Ηρακλής Πολυκάρπης 7
– ΑΕ Γραμμοχωρίων 7
– Γράμμος Μαυροχωρίου 7
– Παναργειακός 7
– Αστραπή Μεσοποταμίας 7
– Ομόνοια Βογατσικού 7
8 Δόξα Αμπελοκήπων 4
– ΑΟ Κάστωρ 4
10 Κρόνος 3
– Πεντάβρυσος 3
12 Κορησός 1
– ΑΕ Βιτσίου 1

ΕΠΟΜΕΝΗ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Πεντάβρυσος – ΑΟ Κάστωρ
Κρόνος – Αστραπή Μεσοποταμίας
Δόξα Αμπελοκήπων – Γράμμος Μαυροχωρίου
Κορησός – Παναργειακός
ΑΕ Βιτσίου – ΑΕ Γραμμοχωρίων
Ηρακλής Πολυκάρπης – Ομόνοια Βογατσικού
Ρεπό: ΑΣ Νταηλάκης

sentranews.gr 

 

 

Back to top button