Κόσμος

Πως θα ήταν το Toy Story στην πραγματική ζωή (trailer)

Δύο αδέρφια ετοιμάζουν ένα υπέροχο ταινιάκι για το Toy Story με πραγματικούς χαρακτήρες που επιχειρούν να δώσουν ξανά ζωή στο πρωτοποριακό animation που έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων θεατών.

Από το 2012 οι Morgan και Mason McGrew εργάζονται πάνω σε αυτό το πρότζεκτ και πλέον ανέβασαν και το trailer στο διαδίκτυο, το οποίο έχει ήδη εκατοντάδες χιλιάδες views. Παρά το γεγονός ότι είναι μία δουλειά με ελάχιστους οικονομικούς πόρους, το αποτέλεσμα με την πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό.

Αληθινά παιχνίδια λοιπόν και αληθινοί άνθρωποι, με την οικογένεια του Γούντι να παίρνει ξανά ζωή.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 1995 στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις 5 Απριλίου 1996 στην Ελλάδα. Απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς, τόσο για την τεχνική καινοτομία της στο είδος των κινουμένων σχεδίων αλλά και για το έξυπνο σενάριο και σήμερα θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων που έγιναν ποτέ. Το 2005 η ταινία επελέγη από τη Βιβλιοθήκη του Αμερικάνικου Κογκρέσου ως τμήμα του Εθνικού Μητρώου Κινηματογράφου ως πολιτιστικά, ιστορικά και αισθητικά σημαντική.  Ο Γούντι (ένα παιχνίδι-σερίφης, είναι ο αναμφισβήτητος αρχηγός των παιχνιδιών ενός παιδιού, του Άντι (Τζον Μόρις). Όταν όμως ο Άντι παίρνει δώρο στα γενέθλια του έναν διαστημικό κούκλο, τον Μπαζ Λαϊτγίαρ (Τιμ Άλλεν) αρχίζουν και αλλάζουν οι ισορροπίες. Μία συγκινητική ιστορία για την αγάπη, τη φιλία, την ενηλικίωση.

koutipandoras.gr

Back to top button