Ελλάδα

Οι διάλογοι με φοιτήτριες που «καίνε» τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών

Μέρος των συνομιλιών που είχε με τις φοιτήτριες του και “καίνε” τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών ήρθε στο “φως” της δημοσιότητας.

Οι διάλογοι περιλαμβάνονται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του καθηγητή και δημοσιεύονται σήμερα από την εφημερίδα «Realnews».

Ο καθηγητής Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας επί σειρά ετών ζητούσε φακελάκι από τις φοιτήτριες του για να τις περάσει στα μαθήματα ή ακόμη και σεξουαλικά ανταλλάγματα ενώ σε άλλες περιπτώσεις φαίνεται από τους διάλογους ότι είχε συνάψει ακόμα και ερωτικές σχέσεις με κάποιες από τις φοιτήτριες.

Οι διάλογοι

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε ο 60χρονος με κάποιες από τις νεαρές κοπέλες

Φοιτήτρια: Ο βαθμός που πήρα στο μάθημα ήταν πέντε

Καθηγητής: Είδες που γκρίνιαζες και φώναζες

Φοιτήτρια: Πρέπει να γράψω πάνω από επτά στα άλλα μαθήματα για να ανέβει ο γενικός μου βαθμός

Καθηγητής: Δεν θα πάω Χαλκιδική θα μείνω εδώ το βράδυ και θα πάω αύριο το πρωί. Οπότε θα με έχεις περισσότερη ώρα

Φοιτήτρια: OK

Ενδεικτικός της σχέσης που είχε ο 60χρονος με κάποιες φοιτήτριες από το ΤΕΙ Σερρών είναι και ο διάλογος που ακολουθεί με τον καθηγητή να ρωτά τη νεαρή κοπέλα αν τον αγαπάει.

Καθηγητής: Με αγαπάς;

Φοιτήτρια: Ναι σε αγαπώ γέλια

Καθηγητής: Γέλια. Λοιπόν μπες στο φτο σου στο ιγκράμ

Φοιτήτρια: Ένα λεπτάκι δώσε μου να γράψω τον κωδικό μου. Περίμενε

Η… εξομολόγηση σε μία από τις φοιτήτριες

Από ό,τι φαίνεται από τις συνομιλίες ο καθηγητής συντονίζει την επί πληρωμή διαδικασία που ακολουθούν οι φοιτητές μέσω των προσχηματικών μαθημάτων που γίνονταν στο φροντιστήριο. Εξομολογείται σε ένα νεαρό κορίτσι τη συμπάθεια που τρέφει για το πρόσωπο της και της εκμυστηρεύεται ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει την ίδια αλλά και τις φίλες της αν του το ζητήσει να περάσουν το μάθημα που χρωστούν.

Καθηγητής: Επιτρέπεται να έχεις εμένα και να πηγαίνεις να δίνεις τόσα λεφτά στον άλλον να κάνεις φροντιστήριο. Εγώ σου το είπα γιατί είδα πάνω σου κάποια θετικά σημεία και αποφάσισα να το κάνω για σένα. Εγώ θα σε βοηθήσω. Δεν θέλω ούτε τα λεφτά ούτε το ψέμα.

Φοιτήτρια: Ναι, ναι.

Καθηγητής: Θέλω να τα λέμε οι δυο μας ανοιχτά και ξάστερα.

Χαρακτηριστική είναι και η τηλεφωνική συνομιλία που έχουν οι δύο φροντιστές μεταξύ τους από την οποία προκύπτει ότι στον χώρο του φροντιστηρίου είχαν συγκεντρωθεί υψηλά χρηματικά ποσά προερχόμενα από τη δράση του κυκλώματος.

Κομπλιμέντα

Αίσθηση προκαλούν όσα περιγράφουν στη Realnews δύο φοιτήτριες του ΤΕΙ Σερρών για τη δράση της σπείρας εκβιαστών Η 20χρονη φοιτήτρια αναφέρει ότι ο καθηγητής τής έκανε συνεχώς κομπλιμέντα και της ζητούσε να βγουν μαζί το βράδυ για ποτό και φαγητό.

«Από την πρώτη στιγμή άρχισε να μου κάνει κομπλιμέντα. “Τι καλή κοπέλα που είσαι. Σήμερα είσαι πολύ όμορφη”. Στην αρχή ζητούσε από όλη την παρέα μας που είμαστε όλες κορίτσια να βγούμε βράδυ για ποτό ή για φαγητό. Εμείς του λέγαμε ευγενικά όχι» τονίζει η νεαρή κοπέλα και προσθέτει: «Τελικά αποφάσισα να δεχτώ να βγούμε για να δω τι θα κάνει. Αφού δεν εμφανίστηκα στο ραντεβού μου έστειλε μήνυμα ότι όλοι φοβούνται το χάσμα που άφησε η απουσία σου.

To modus operandi των δύο φροντιστών εκβιαστών και του καθηγητή περιγράφει άλλη μία 20χρονη φοιτήτρια.

«Γνώριζα τι συνέβαινε και γι αυτό πήγα κατευθείαν στο φροντιστήριο. Έδωσα τα 250 ευρώ και πήρα τα θέματα. Οι φροντιστές με τη σειρά τους σημείωσαν το όνομα μου και ενημέρωσαν τον καθηγητή ότι είχα δώσει τα απαραίτητα χρήματα για να περάσω το μάθημα. Έτσι λειτουργούσε το κύκλωμα δηλώνει το νεαρό κορίτσι και συμπληρώνει: «Ένα βράδυ πριν από τις εξετάσεις έδωσα τα θέματα και σε τρεις άλλες φίλες μου οι οποίες όμως δεν είχαν πάει στο φροντιστήριο. Οι απαντήσεις που δώσαμε ήταν ακριβώς ίδιες. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσω μόνο εγώ που είχα πληρώσει τα 250 ευρώ και οι φίλες μου που δεν είχαν πληρώσει να κοπούν».

ΠΗΓΗ: REAL NEWS

newsit.gr

Back to top button