ΑθλητικάΚαστοριά

Δωρεάν διαιτησία Ε.Π.Σ. Καστοριάς για όλα τα σωματεία

Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ανακοινώνει ότι, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας υλοποιούν την δέσμευση για έως πέντε δωρεάν διαιτησίες σε όλα τα Σωματεία-Μέλη της Ένωσης όπως προανήγγειλαν για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Αφού έλαβε την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, τη συναίνεση των Παρατηρητών αλλά και τη σύμφωνη γνώμη των διαιτητών, η Επιτροπή ορίζει την μια αγωνιστική για τον πρώτο γύρο και την αντίστοιχη για τον  δεύτερο γύρο σε Α’ και Β’ Κατηγορία ώστε να ευνοηθούν όλα τα Σωματεία.
Τα γηπεδούχα σωματεία στους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας (20-10-2018) καθώς και στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής Β ‘ Κατηγορίας (14-10-2018) δε θα πληρώσουν το εξοδολόγιο διαιτησίας το οποίο θα είναι δωρεάν, στα πλαίσια της προσφοράς όλων των Καστοριανών διαιτητών στο τοπικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα ισχύσει για τα γηπεδούχα σωματεία στις αντίστοιχες αγωνιστικές Α΄ και Β΄ Κατηγοριών του Β΄ γύρου.
**Τα σωματεία που έχουν ρεπό δε θα πληρώσουν το εξοδολόγιο διαιτησίας την αμέσως επόμενη αγωνιστική.
Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καστοριάς  ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς για τη συνεργασία τους και την προσφορά τους προς τα Σωματεία.

 

 

Back to top button