ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Kastoria Outdoors: Η ποδηλατοβόλτα στα χνάρια της αρκούδας (φωτογραφίες)

Πανέμορφες εικόνες είχαμε την τύχη να αποκομίσουμε όλοι, από την ορεινή ποδηλατική διαδρομή που προσφέραμε στους φίλους μας!
Συγκεκριμένα ποδηλατίσαμε μέσα σ’ ένα άκρως φθινοπωρινό ορεινό τοπίο, στην ομορφότερη ορεινή διαδρομή της Καστοριάς και της Φλώρινας, μέσα στην καρδιά του ορεινού όγκου του Βιτσίου. Διασχίσαμε δάσος από οξιές και πεύκα και καταλήξαμε στο χωριό Νυμφαίο της Φλώρινας όπου ήπιαμε τον καθιερωμένο μας καφέ.
Οι πανέμορφες εικόνες που προσφέρει η συγκεκριμένη διαδρομή αποζημίωσαν τον ιδρώτα μας!
Φυσικά το φαγοπότι που ακολούθησε ήταν το κερασάκι στην τούρτα αλλά το ομορφότερο πράγμα που συνέβη, όπως συμβαίνει σε κάθε εκδήλωσή μας, είναι πως ξεκινήσαμε φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι και καταλήξαμε ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμορφώθηκαν με τους κανονισμούς και τις οδηγίες της Kastoria Outdoors, ακολούθησαν το ρυθμό της ομάδος, δεν απομακρύνθηκε κανένας μπροστά από αυτή και γενικότητα έδειξαν πνεύμα συλλογικότητας, αλληλοϋποστήριξης και ομαδικότητας.
Για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή είναι τα χαμόγελα που μένουνε στα πρόσωπα όλων, όταν ολοκληρώνεται η κάθε μας δραστηριότητα!
Άλλωστε η ζωή δεν είναι τίποτα παραπάνω από στιγμές.
Ας φροντίσουμε λοιπόν να τις κάνουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφες!
Είμαστε περήφανοι κάθε φορά που γινόμαστε η αιτία να χαραχτούνε στις καρδιές των φίλων μας όμορφες εμπειρίες και εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς!
Αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη ικανοποίησή μας!
Σας ευχαριστούμε όλους για τις “Στιγμές Ζωής” που μοιράζεστε μαζί μας!

Kastoria Outdoors

Back to top button