Καστοριά – Συνταγή: Στραπατσάδα με φέτα και φρέσκια ρίγανη

 

Στραπατσάδα με φέτα και φρέσκια ρίγανη σε 15 λεπτά, από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

Προετ. 10 | Μαγείρεμα: 5 | Μερίδες: 2-4

ΥΛΙΚΑ

  • 4 αβγά χωριάτικα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 20 γρ. αγελαδινό βούτυρο (αν σας αρέσει το έντονο άρωμα χρησιμοποιήστε τύπου Κερκύρας)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. ντομάτες ώριμες
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • αλάτι
  • 1 κ.σ. θυμάρι φρέσκο
  • 1 κ.γ. ρίγανη φρέσκια
  • 1 κ.γ. πάπρικα Μακεδονίας
  • ½ κ.γ. κύμινο

Για το σεβίρισμα

  • 50 γρ. φέτα
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • φρυγανισμένο σκορδόψωμο

Εκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.