ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Υπό την επίβλεψη Αποστόλου το φιλικό ακαδημιών ΑΟ Κάστωρ-Μακεδονικός Κοζάνης (σειρά φωτογραφιών)

Στην Καστοριά βρέθηκε σήμερα ο Yπεύθυνος Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου κ. Αποστόλου Τόλης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας ΑΟ Κάστωρ με την ΠΑΕ Ατρομήτου.
Σκοπός της επίσκεψης του κ. Αποστόλου είναι να ενημερωθεί για τις δράσεις και την λειτουργία της Ακαδημίας, καθώς και να μιλήσει από κοντά με τους υπεύθυνους αλλά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΟ Κάστωρ.
Ωστόσο, με την ευκαιρία αυτή διοργανώθηκε σήμερα στο γήπεδο του Κάστορα και διπλός φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ-14 και Κ-16, του ΑΟ Κάστωρ και της Ακαδημίας Μακεδονικού Κοζάνης, η οποία και αυτή ανήκει στο Δίκτυο συνεργαζόμενων Ακαδημιών ΠΑΕ Ατρομήτου.

Ο Υπεύθυνος Δικτύου Σχολών της ΠΑΕ Ατρομήτου έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είδε και από τις δύο συνεργαζόμενες Ακαδημίες, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τέλη Δεκεμβρίου θα κληθούν ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών για δοκιμαστικά σε ειδικό διήμερο τουρνουά που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις στο Περιστέρι.

                                        “Εξάσφαιρο” η Κ-14 του ΑΟ Κάστωρ
Ανώτερη η Ακαδημία του Κάστορα σημείωσε ευρεία νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 6-2. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Γατόπουλος και δύο ο Προδρομίδης.
Κ-14  ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ : Γκόλιας, Λαζάρου, Δημητρακόπουλος, Λέκκος, Πρωτόγερος Κ., Προδρομίδης, Πρωτόγερος Ι., Κυριακού, Θεοδώρου, Γατόπουλος, Φράγκου, Τζανίδης, Μωραϊτης, Τάτες, Πληκαδίτης.

Κ -14 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : Γκλιάνας, Βακαλούδης, Μαμάτσιος, Κωτσίδης, Κανάνι, Μήλιος, Κατωγιάννης, Χαρέλας, Μαυρουδής, Πιλικίδης, Τσιτσάρης, Νάτσιος.

                               Νίκη με ανατροπή (2-1) για την Κ-16 του ΑΟ Κάστωρ
Δυνατό και αμφίρροπο ήταν το ματς στην κατηγορία των Κ-16, με την Ακαδημία του Κάστορα να παίρνει τελικά τη νίκη με ανατροπή με σκορ 2-1. Σκόρερ ο Μαλεγκάνος και ο Αντωνίου
 Κ-16 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ : Κυζάκης, Τέρπου, Φουληράς, Κανάτσιος, Σιάντσης, Λοβάτσης, Πίτας, Νικολάου, Αντωνίου, Μαλεγκάνος, Κυριακού. Σιαραφέρας, Λουδοβάρης, Αϊβάζης,  Ξανθόπουλος.

Κ -16 ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ : Μεντεσίδης, Χαραλαμπίδης, Γκλιάνας, Δινόπουλος, Αντωνιάδης, Τριανταφύλλου, Βατσίκας, Στεφανίδης, Μελέτης, Ισπόγλου, Τοπαλίδης. Κουμπούρας, Βρόντσος, Αγγελίδης, Σφαλήρας, Παπαϊωάννου, Καψάλης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 sentranews.gr 

 

 

 

Back to top button