Κόσμος

Αυτή είναι η πιο διάσημη αγελάδα του διαδικτύου

Διαθέτει μάλιστα και το δικό της προφίλ στο Facebook

Τη λένε Annie και δεν πρόκειται για μια οποιαδήποτε αγελάδα, αλλά για την πιο διάσημη αγελάδα του διαδικτύου, η οποία διαθέτει μάλιστα και το δικό της προφίλ στο Facebook.

Είναι 18 μηνών και ζυγίζει 363 κιλά. Αυτό ωστόσο δεν εμποδίζει το αφεντικό της να την πηγαίνει βόλτα με το διπλοκάμπινο pick up του.

Προσέξτε όμως μια λεπτομέρεια, δεν τη μεταφέρει σε κάποιο τρέιλερ, αλλά μέσα στο αυτοκίνητο, στα πίσω καθίσματα!

Την Τρίτη 9/10 λοιπόν σε κάποιο δρόμο του Ohio, o JD Blair οδηγούσε αμέριμνος το αυτοκίνητό του όταν έκπληκτος διαπίστωσε ότι στο pick up που βρισκόταν μπροστά του υπήρχε μια αγελάδα. Δεν έχασε την ευκαιρία, άρπαξε το κινητό του και απαθανάτισε το θέαμα.

Ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Facebook και μέχρι την Πέμπτη 11/10 έγινε viral, με σχεδόν 8 εκατομμύρια θεάσεις και πάνω από 460.000 κοινοποιήσεις.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι του pick up ονομάζεται Cory Morris και είναι κτηνοτρόφος. Η Annie γι’ αυτόν αποτελεί το αγαπημένο του ζώο. Την περιμάζεψε όταν η μητέρα της την παράτησε κατά τη γέννα και έκτοτε ανέλαβε την φροντίδα της. Την αγαπά τόσο πολύ που πάντα την πηγαίνει βόλτα βάζοντάς την μέσα στο αυτοκίνητο. Εκείνος της ανοίγει την πόρτα και εκείνη γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει. Μια από τις αγαπημένες τους βόλτες είναι να επισκέπτονται γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων όπου της αγοράζει παγωτό που τόσο της αρέσει. Βέβαια οι βόλτες αυτές σιγά σιγά θα σταματήσουν, καθώς η Annie μεγαλώνοντας δεν θα χωρά στην πίσω καμπίνα του pick up…

Έχοντας ενημερωθεί για το πόσο δημοφιλής έγινε μέσα σε λίγες ώρες η Annie, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. «Μου αρέσει αφάνταστα που την εκτιμούν τόσοι άνθρωποι», λέει.
Η Annie έχει πια και την δική της σελίδα στο Facebook. Θα την βρείτε ως «Annie the Highway Cow»…

 

Back to top button