ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Α’ Κατηγορία: Τέσσερις νέοι κάτοικοι στην κορυφή (ρεπορτάζ – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο στην 5η αγωνιστική του της  Α’ Κατηγορίας Pizza & Bar Food «Η Πάπια», αφού επικράτησαν στα πέντε από τα έξι συνολικά ματς, ενώ ένα  έληξε ισόπαλο!

Ωστόσο, τα αποτελέσματα, έφεραν ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας, την οποία, μοιράζονται πλέον τέσσερεις ομάδες, με 10 βαθμούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι θα είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Παναργειακός, Αστραπή Μεσοποταμίας και Νταηλάκης είναι οι ομάδες που παραμένουν αήττητες, ενώ αντίθετα Δόξα Κορησού και ΑΕ Βιτσίου για μία ακόμη αγωνιστική δεν χάρηκαν το «τρίποντο» και εξακολουθούν να βρίσκονται στον… πάτο της βαθμολογίας.

Με σύμμαχο την θετική παράδοση ο Παναργεαικός πέρασε νικηφόρα και από την Κορησό επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 2-4, σημειώνοντας την τρίτη νίκη εκτός έδρας, βυθίζοντας, ταυτόχρονα τους μαυραετούς στον πάτο της βαθμολογίας.

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Αστραπής Μεσοποταμίας από το γήπεδο της Κολοκυνθούς, όπου στο πρώτο φετινό ματς εκτός έδρας επικράτησε του τοπικού Κρόνου με το καθαρό σκορ 0-3, διατηρώντας και αυτή την θετική παράδοση των τελευταίων ετών.

Την κορυφή της βαθμολογίας απολαμβάνει και η ΑΕ Γραμμοχωρίων μετά τη νέα της νίκη στο Τοιχιό επί της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 2-3, όπως επίσης και ο Γράμμος Μαυροχωρίου που πέτυχε το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας, επικρατώντας στους Αμπελόκηπους της τοπικής Δόξας με σκορ 0-1.

Ματς για γερά νεύρα με ανατροπές, συγκινήσεις και δραματικό φινάλε ήταν αυτό μεταξύ Ηρακλή Πολυκάρπης και Ομόνοιας Βογατσικού που έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (0-1 και 1-2), κατάφεραν στο 80’ να γυρίσουν το ματς (3-2), ωστόσο, όμως η Ομόνοια δεν είπε την τελευταία της λέξη «χτυπώντας» στα… χασομέρια (90+3’), αποσπώντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, που ήταν και το πρώτο «Χ»  στις έξι αναμετρήσεις τους!!!

Άρωμα αγγλίας στην αναμέτρηση Πεντάβρυσος – ΑΟ Κάστωρ. Οι φιλοξενούμενοι έσπασαν μία αρνητική παράδοση σημειώνοντας την 2η τους νίκη σε 13 ματς, που ήταν παράλληλα και η πρώτη μακριά από την έδρα τους επικρατώντας με το αγγλικό σκορ 4-5!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Πεντάβρυσος – ΑΟ Κάστωρ 4-5
Κρόνος – Αστραπή Μεσοποταμίας 0-3
Δόξα Αμπελοκήπων – Γράμμος Μαυροχωρίου 0-1
Δόξα Κορησού – Παναργειακός 1-4
ΑΕ Βιτσίου – ΑΕ Γραμμοχωρίων 2-3 (φωτο)
Ηρακλής Πολυκάρπης – Ομόνοια Βογατσικού 3-3
Ρεπό: ΑΣ Νταηλάκης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1 Αστραπή Μεσοποταμίας 10
2 Παναργειακός 10
3 ΑΕ Γραμμοχωρίων 10
4 Γράμμος Μαυροχωρίου 10
5 Ομόνοια Βογατσικού 8
6 ΑΣ Νταηλάκης 8
7 Ηρακλής Πολυκάρπης 8
8 Δόξα Αμπελοκήπων 4
9 ΑΟ Κάστωρ 4
10 Κρόνος 3
11 Πεντάβρυσος 3
12 Δόξα Κορησού 1
13 ΑΕ Βιτσίου 1

ΕΠΟΜΕΝΗ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Κρόνος – Πεντάβρυσος
ΑΟ Κάστωρ – Δόξα Αμπελοκήπων
Μεσοποταμίας – Δόξα Κορησού
Γράμμος Μαυροχωρίου – ΑΕ Βιτσίου
Παναργειακός – ΑΣ Νταηλάκης
ΑΕ Γραμμοχωρίων – Ηρακλής Πολυκάρπης
Ρεπό: Ομόνοια Βογατσικού

 sentranews.gr

 

 

Back to top button