ΓρεβενάΚαστοριά

Φέτος τις γιορτές θα πάμε Τρίκαλα και Γρεβενά – Η Καστοριά (μάλλον) ξέχασε για άλλη μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο

Πυρετώδεις προετοιμασίες ξεκίνησαν ήδη στα Γρεβενά και τα Τρίκαλα για τα χριστουγεννιάτικα πάρκα που θα προσελκύσουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Της Χρυσούλας Κυρατζή

Η ιστορία του «Μύλου των Ξωτικών” μετρά ήδη 7 χρόνια τεράστιας επιτυχίας. Η 8η χρονιά αναμένεται να είναι το ίδιο συναρπαστική με τον Δήμο Τρικκαίων να προσπαθεί να ανταγωνιστεί το ρεκόρ επισκεψιμότητας που κατάφερε τα προηγούμενα έτη.

Δεν είναι τυχαίο πως το πάρκο της πιο smart πόλη της χώρας μας καταφέρνει και διοργανώνει το Νο1 Χριστουγεννιάτικο Πάρκο σε όλη την Ελλάδα….Με πολλή δουλειά και αφοσίωση.Φυσικά τα αποτελέσματα δικαιώνουν το Δήμο και όλη την περιοχή των Τρικάλων!

Φέτος όμως και τα γειτονικά μας Γρεβενά ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη με ένα πρωτοποριακό Πάρκο που θα διαρκέσει 20 ολόκληρες ημέρες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών ζητά ήδη εθελοντές για να στηρίξουν το «Χωριό των Μανιταριών” στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας που θέλει να κάνει φέτος τη διαφορά.

Η Καστοριά φυσικά δεν υπάρχει καν στο χάρτη των περιοχών που θα διοργανώσουν κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό, τουλάχιστον μέχρι αυτή την στιγμή!

Φυσικά θεωρούμε πως είναι αργά για να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες τώρα, καθώς ο χρόνος που χάθηκε είναι υπερπολύτιμος για ένα τέτοιο εγχείρημα…αν θέλουμε φυσικά να γίνει όπως πρέπει και αρμόζει στην πόλη μας.

Μετά το περσινό φιάσκο με τη λειτουργία θεματικού πάρκου και με τον στολισμό της πόλης, ελπίζουμε φέτος να κανονίσει ο Δήμος μας δωρεάν μεταφορά στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα γειτονικών  περιοχών, ώστε να πάρουμε λίγη από την εορταστική αύρα που αρνείται πεισματικά να προσεγγίσει την Καστοριά τελευταία…

Χ.Κ.

«Χωριό των Μανιταριών” – Γρεβενά

Στη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού, στο Πάρκο και στην πόλη των Μανιταριών αναμένεται να προχωρήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών. Το χωριό θα λειτουργήσει για 20  ημέρες, την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα περιμένει να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους φίλους μας με πολλές εκδηλώσεις.

Ο σύλλογος κάνει έκκληση σε όσους θέλουν να συμμετέχουν ως εθελοντές να το δηλώσουν στο: https://goo.gl/forms/uUUCEslBfjCdyUID3.

ert.gr

Τρίκαλα Μύλος των Ξωτικών

«Ο Μύλος των Ξωτικών” – Τρίκαλα

Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες στις 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2019, καθημερινά από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.
Για φέτος προγραμματίζουμε 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου των Ξωτικών καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση της ακόλουθης ηλεκτρονικής αίτησης.
Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στο Μύλο των Ξωτικών από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.
Προσοχή! Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τoν κ. Γιάννη Παραθύρα στο 6909440811, ωράριο επικοινωνίας 09:00-14:00 & 17:00-20:00

milosxotikon.gr

 aboutkastoria.gr 

 

 

 

Back to top button