ΑθλητικάΚαστοριά

Ικανοποίησαν παρά τη φιλική ήττα 3-1 στην Πιερία, οι γυναίκες της Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτο)

Ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους, οι γυναίκες της Καστοριάς στο τελευταίο φιλικό αγώνα που έδωσε στην Κατερίνη κόντρα στις Νεφέλες Πιερίας και παρά την ήττα τους έδειξα έτοιμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής που είναι την επόμενη Κυριακή στον Κιλκισιακό.

Η ομάδα του Χρήστου Καλυβά, στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξαν πολύ, και άντεξε στη πίεση της αντίπαλης ομάδας –η οποία σημειωτέον έχασε πέρυσι στο 90’ την άνοδο στην Α’ Εθνική (από την Προοδευτική Περάματος) – ενώ στο β’ ημίχρονο, πέρα από το γκολ, βρέθηκαν αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, με σημαντικότερη στιγμή το δοκάρι της Τασιου σε τετ α τετ ύστερα από φανταστική κάθετη πάσα της νεοαποκτηθεισας Ιωάννας Φασίδου, κι ενώ το σκορ, ήταν στο 2-1.!Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν νωρίς (5’) στο σκορ, ενώ με τη συμπλήρωση του α’ ημιώρου  διπλασίασαν τα τέρματα τους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο ΓΠΟ Καστοριάς ανέβασε στροφές στην επανάληψη, πίεσε την αντίπαλη εστία μείωσε το σκορ στο 60ο λεπτό με την Τράντου, ενώ είχε και την ευκαιρία για το 2-2 με το δοκάρι της Τάσιου. Το τελικό 3-1, διαμορφώθηκε διαμορφώθηκε στο 90’.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι στο σημερινό ματς ο ΓΠΟ Καστοριάς παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, όπως της Τζιάρα,  Δρακάκη, Τζανοπούλου, Πάντου, Σιαραφέρα και Κωνσταντίνου

Η Καστοριά παρατάχθηκε με τις : Δημητριάδου, Γκάνα, Γκόγκου, Λιούλια, Σιδοπούλου, Μάρκου, Μουρτσέκα, Κυριζάκη, Τσιούκρα, Τράντου, Τάσιου, ενώ αγωνίστηκαν και οι : Φασίδου, Σιακά, Ροβυθάκη, Κωστάρα, Σιάγα και Παπαδηλέρη

sentranews.gr 

Back to top button