ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία παράρτημα Καστοριάς για την πετυχημένη εκδήλωση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, μία ακόμη εκδήλωση του παραρτήματος της μαθηματικής εταιρείας Καστοριάς στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και των 20 χρόνων από την ίδρυση του παραρτήματος. Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο κ. Σταύρος Αυγολούπης καθηγητής αστρονομίας του Α.Π.Θ. και η ομιλία του είχε θέμα «Αστρονομικές γνώσεις μέσα από την απλή καθημερινή παρατήρηση».

Μετά την ομιλία ακολούθησε η βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς μαθηματικών και ειδικότερα στον τοπικό διαγωνισμό για την Α΄Γυμνασίου και στους πανελλήνιους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. «Θαλής» και «Ευκλείδης».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιο Γκανάτσιο για την παραχώρηση της αίθουσας και την φιλοξενία, την κυρία Χαρά Καλογηράτου Πρόεδρο του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής για την επί χρόνια συνεργασία και τον μεταπτυχιακό φοιτητή Χρήστο Χυτήρη για την τεχνική υποστήριξη.

   Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές, τους γονείς, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Για το Δ. Σ. του Παραρτήματος Ε.Μ.Ε Καστοριάς

Η Πρόεδρος του Παραρτήματος                                     Ο Γενικός Γραμματέας

Μαρία  Ρουσούλη                                                       Σπύρος Δήμου

Η βράβευση των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας (φωτογραφίες)

 

 

 

Back to top button