Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Παρουσία 700 ατόμων εγκαινίασε το γραφείο του ο Καστοριανός υποψήφιος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης (φωτο)

«Θα είμαι ο νικητής των εκλογών»

Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε στην ομιλία του ότι «αποφασισμένα και με σταθερά προγραμματισμένα βήματα» προχωρά στον οδικό χάρτη που χάραξε.

Τα εγκαίνια του γραφείου του πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Κυριζίδης.

Μέσα σε ενθουσιασμό και παρουσία 700 ατόμων, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο κ. Κυριζίδης τόνισε στην ομιλία του ότι «αποφασισμένα και με σταθερά προγραμματισμένα βήματα» προχωρά στον οδικό χάρτη που χάραξε.

Παράλληλα, δήλωσε αποφασισμένος πως αυτός θα είναι ο νικητής των επόμενων δημοτικών εκλογών και έδωσε ραντεβού με τους φίλους του στις αρχές Ιουνίου στο δημαρχιακό μέγαρο.

Ιδιαίτερα συγκινημένος για την προσέλευση στα εγκαίνια τόνισε ότι θα μείνει πιστός σε αυτό που ανακοίνωσε πρώτος τον Ιούνιο, δηλαδή μια «διαρκή μάχη με στόχο τη νίκη».

Στα εγκαίνια βρέθηκαν πολλοί ανώνυμοι φίλοι αλλά και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο τ. υφυπουργός, Αδάμ Ρεγκούζας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Ράπτης, Στέλλα Αβραμίδου και Γιώργος Αβαρλής, ο πρώην γγ δημοσίων έργων, Στράτος Σιμόπουλος και πολλοί πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, πολιτευτές και στελέχη.

 voria.gr 

 

Back to top button