Ελλάδα

Πετρέλαιο θέρμανσης: Χάρτης «Γολγοθάς» για τις τιμές σε όλη τη χώρα!

– Ο χάρτης των… μαρτυρίων για το πετρέλαιο θέρμανσης! Οι πραγματικές τιμές σε όλη την Ελλάδα – Το 1.20 ευρώ θα “αγγίξει” στην Αττική – Πάνω από 1.30 θα δούμε σε περιοχές στην υπόλοιπη Ελλάδα, ίσως και ακόμη ακριβότερα! – Μεγαλύτερο το ποσό για το κοινωνικό επίδομα πετρελαίου αλλά… δεν φτάνει – Ούτε που… ακουμπάνε οι καταναλωτές, λένε στο newsit.gr βενζινοπώλες από όλη την επικράτεια

Με τουλάχιστον 15% αύξηση διατίθεται από σήμερα, Δευτέρα 15.10.2018, το πετρέλαιο θέρμανσης με την τιμή να ξεκινάει στο 1.15 ευρώ για ποσότητες μεγαλύτερες του 1 τόνου στα αστικά κέντρα.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσει το 1.25 ευρώ και να αγγίζει το 1.30 ευρώ! Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί κι ένας παράγοντας… καθοριστικός για τα… βάσανα της τσέπης μας: Ότι για ποσότητες κάτω του ενός τόνου η τιμή θα είναι πιο ακριβή από 3 έως 5 λεπτά.

Που σημαίνει πως αναλόγως τις παραγγελίες, οι τιμές που θα «πιάσει» το πετρέλαιο θέρμανσης μπορεί να είναι ακριβότερες κι από τις -ήδη ακριβές- προαναφερθείσες.

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, το κοινωνικό επίδομα πετρελαίου θα φτάσει τα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Για τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης που απασχολούν ολόκληρη τη χώρα, μίλησε στο newsit.gr ο Γιώργος Ασμάτογλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων.

Δείτε στην συνέχεια του κειμένου τον χάρτη των… βασάνων για το πετρέλαιο θέρμανσης από το Newsit.gr

Back to top button