Επέστρεψε ο Βασίλης Κόττας στον ΑΣ Άργος Ορεστικό (ρεπορτάζ – ρόστερ – πρόγραμμα)

Έπειτα από την σεζόν 2015-2016, ο Βασίλης Κόττας θα φορέσει για μία χρονιά και πάλι την φανέλα του ΑΣ Άργος Ορεστικό αγωνιζόμενος αυτή την φορά στο τοπικό πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών ΕΚΑΣΔΥΜ. Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, με πολυετή εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες  έχοντας στο ενεργητικό του και δύο ανόδους με την ομάδα του Άργους από Γ΄ Εθνική σε Β΄ Εθνική και από εκεί στην Α2, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας με την ποιότητά του σε άμυνα και επίθεση.  Μια ακόμα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ είναι αυτή του Σωκράτη Ζυγούρα ,με επίσης μεγάλη θητεία στις Εθνικές κατηγορίες και σημαντικό γρανάζι της πορείας του συλλόγου στην Β΄ Εθνική κατηγορία.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την προσθήκη και άλλων  νέων έμπειρων παιχτών σε αυτή την κατηγορία με  διάθεση για δουλειά  αλλά και παιχτών που αποτελούν τον βασικό κορμό ήδη από την περσινή σεζόν όντας προσηλωμένοι στον σύλλογο, συνθέτει ένα καθόλα ανταγωνιστικό σύνολο για την φετινή σεζόν. Στόχος της ομάδας είναι αφενός μια αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα με καλές εμφανίσεις διεκδικώντας ότι καλύτερο βαθμολογικά  και αφετέρου και εξίσου σημαντικό  η δυνατότητα αξιοποίησης των νεαρών αθλητών από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου με χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα για την απόκτηση εμπειριών και της αγωνιστικής εξέλιξής τους. Αυτό είναι ακόμα ένα κομμάτι που δίνει βαρύτητα ο σύλλογος , «επενδύοντας»  στο μέλλον με τα τμήματα υποδομής του.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Σπύρος Κίτσιου. Ο άλλοτε γέννημα- θρέμμα παίχτης του συλλόγου με θητεία επίσης στις Εθνικές κατηγορίες, έχει αναλάβει ως πρώτος (σ.σ την σεζόν 2017-2018 ήταν στον πάγκο ως  βοηθός)  πλέον τα καθήκοντα προπονητή, χτίζοντας την δικιά του φιλοσοφία στην ομάδα με καθημερινή δουλεία στην προπόνηση.

Το ρόστερ για την σεζόν 2018-2019:

Προπονητής :Κίτσιου Σπύρος

Παίχτες:

Κόττας Βασίλης

Μάττας Επαμεινώνδας

Σπυρίδης Αργύρης

Γιαγκόπουλος Νίκος

Πουλιώνης Δημήτρης

Φωτιάδης Φώτης

Παντελίδης Νίκος

Ζυγούρας Σωκράτης

Καραβατάκης Κωνσταντίνος

Παράσχος Θεόδωρος

Σίσσιου Δημήτριος

Ήργης Αργύρης

Ιατρόπουλος Λευτέρης

Ζούπας Φώτης

Κοντόπουλος Αλέξανδρος

Νάκου Παναγιώτης

Τσιόλας Αλέξανδρος

Μπόζινης Παναγιώτης

Κόζαρης Στάθης

κοινοποίηση

shares