Ποδηλατοεκδρομή στην «32η Καστανογιορτή» στο Καστανόφυτο

Ελάτε για μια ποδηλατοεκδρομή στο Καστανόφυτο, όπου διοργανώνετε κάθε χρόνο η γνωστή σε όλους καστανογιορτή. Έπειτα από την ανακοίνωση του χωρίου ότι θα γίνει η γιορτή, η διαδρομή θα είναι μέχρι το Καστανόφυτο, αλλά αν θέλει κάποιος πηγαίνει και μια βόλτα το πανηγύρι της Δαμασκηνιάς.

 Η διαδρομή είναι μέτριας απόστασης και μέτριας δυσκολίας, 60 χιλιομέτρων συνολικά μαζί με την επιστροφή στον χώρο εκκίνησης και ακολουθεί την εξής πορεία : Καστοριά – Άργος Ορεστικό – Λακκώματα – Καστανόφυτο.

Συγκέντρωση στον χώρο στάθμευσης απέναντι από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας στην Καστοριά την Κυριακή 21/10 και ώρα 10:00.

Αναχώρηση αυστηρά 10:15 διότι μπορεί να μας περιμένουν ποδηλάτες στο Άργος. Εάν κάποιος ποδηλάτης από το Άργος θέλει να μας βρει εκεί, θα πρέπει να περιμένει στον χώρο στάθμευσης του LIDL από την κάτω μεριά όπου θα περάσουμε γύρω στις 10:45 με 11:00.

Ποδηλατικός Σύλλογος Καστοριάς «620»

 

«32η Καστανογιορτή» στο Καστανόφυτο

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.