Πανεύκολα σοκολατάκια με αμύγδαλο από τη Μαρία
ΥΛΙΚΑ:
200 γραμ. αμύγδαλα
50 γραμμάρια κουβερτούρα
1/4 κ.γ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλατίζω τα αμύγδαλα και τα ψήνω μέχρι να ροδίσουν.
Ρίχνω την κουβερτούρα, ανακατευώ και τα βάζω κουταλιά -κουταλιά στην λαδόκολα.
Αφού κρυώσουν τα τυλίγω με αλουμινόχαρτο και είναι έτοιμα για κέρασμα.
Σας εύχομαι
χαρούμενα κεράσματα
Μαρία
ΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Στον Κύριο τον Θεό μας, όλη μας την ελπίδα της σωτηρίας!